0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 15:30

15.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová těsně podlehla Lázním Bohdaneč


Branky


5

Lázně Bohdaneč vyloupily Českou Třebovou, když si po výhře 1:0 zaslouženě odvezly všechny tři body. Utkání však mohlo určitě skončit ještě větším rozdílem, domácí tým ale dlouho držel nad vodou vynikající Truhlář v bráně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve středu 28.9.2022 přivítal českotřebovský celek na svém domácím hřišti výběr Lázní Bohdaneč. Hosté v minulém utkání přejely Přelouč výsledkem 4:0 a přijeli tak ve velmi dobrém psychickém rozpoložení. Za to domácí Česká Třebová vyšla o víkendu bodově naprázdno v nehostinném Lanškrounu a potřebovala se tak opět nastartovat k lepším výsledkům. Oba dva celky měly před tímto duelem na svém kontě shodně 10 bodů a diváci tak měli jasnou záruku velmi vyrovnaného a zároveň důležitého střetnutí.

 

Úvod vyšel lépe hostům.

Začátek zápasu nám nabídl poměrně vyrovnaný obraz hry. Ani jeden z týmů svého soupeře nijak zvlášť nepřevyšoval a nebylo tak k vidění ani příliš mnoho náznaků na vstřelení gólu. To se však změnilo zhruba v polovině prvního dějství. Hosté z Lázní Bohdaneč přebrali iniciativu a v utkání začali jasně dominovat. Díky tomu si také ještě před koncem poločasu hostující hráči vypracovali dvě velmi slibné gólové situace. Ve 37. minutě se bohdanečský hráč dostal po několika odrazech do obrovské příležitosti. Domácí Truhlář však dokázal perfektně zareagovat a míč vyrazit před sebe. Vyražený míč okamžitě dorážel pohotový útočník, svou střelu ale nedokázal dostatečně ztlumit a z velké blízkosti tak přestřelil odkrytou bránu. V nastaveném čase první půle se do další jasné gólovky dostal po rohovém kopu na zadní tyči hostující hrotový útočník. Jeho nadějný pokus ale dalším senzačním zákrokem zneškodnil vynikající Truhlář v českotřebovské bráně. První poločas tak skončil bez branek, ale blíže ke skórování měli určitě hráči Lázní Bohdaneč.    

 

Jedna branka stačila k vítězství.

Do druhého poločasu vstoupili hosté opět velmi aktivně a navázali tak na kvalitní první půli. Hned ve 48. minutě mohlo dojít k otevření gólového účtu tohoto zápasu. Tentokrát se již bohdanečským hráčům podařilo překonat českotřebovského gólmana, kousek před brankovou čárou ale stihl míč výborně vykopnout obětavý obránce a zachránil tak svůj tým od inkasovaného gólu. Dominance hostů nadále pokračovala a domácí fotbalisti se naopak velmi trápili. Hráči hostujícího celku si nadále vytvářeli další gólovky a českotřebovský Truhlář v bráně nadále čaroval. V 53. minutě zlikvidoval další jasnou příležitost jednoho z útočících hráčů. V 64. minutě se ale poprvé v zápase dostali do stoprocentní šance také domácí fotbalisti. Kapitán Vaňous chytře posunul hlavou míč na svého sprintujícího spoluhráče a ten se najednou řítil sám na bohdanečského brankáře. Bohužel pro domácí však nedokázal dobře seřídit svá mířidla a jeho tvrdý pokus skončil těsně vedle pravé tyče. V 71. minutě utkání už se však sečetly všechny nevyužité příležitosti hostů, když bohdanečský Nepivoda konečně otevřel skóre utkání. Ten si po rohovém kopu krásně povodil jednoho z obránců a chytrou střelou na zadní tyč překonal dosud neprůstřelného Truhláře. Hosté se tak dostali do naprosto zaslouženého vedení 1:0. V 78. minutě však mohli domácí velmi rychle odpovědět a vyrovnat. Hostující obrana velmi lacině ztratila balón při své rozehrávce a z toho mohl těžit domácí celek. Střelu do odkryté brány ale skvělým skluzem zblokoval jeden z hostujících obránců. Skóre utkání se tak až do závěrečného hvizdu rozhodčího nezměnilo a hosté si tak došli pro zasloužené vítězství 1:0 z venkovního hřiště.    



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: Tohle byl pro nás naprosto tragický zápas. Dá se říct, že se tentokrát nikomu z našeho týmu ani trochu nedařilo a našeho soupeře jsme tak příliš nepotrápili. Bohdaneč zaslouženě vyhrála.




Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , V. Langer [-] (75. J. Flídr [-] ) , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] , K. Klumpar [-] (75. M. Krása [-] ) , P. Müller [-] , L. Sejkora [-] (55. J. Vašata [-] ) , F. Grepl [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - F. Panchártek [-] (91. V. Koutský [-] ) , F. Ludvíček [-] , M. Hundák [-] , V. Sadílek [-] , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] (83. P. Kárský [-] ) , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-] (89. T. Virt [-] )

ŽK: 35. P. Břeň , 89. F. Panchártek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, SAŇÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Vincent Škrabal
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Česká Třebová v domácím prostředí uhájí všechny tři body.

Tip: výhra hostů