Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Krásného Pole naděloval


Branky


16

Fotbalisté Krásného Pole se v úvodním střetnutí nové sezóny uvedli jako nebojácný nováček letošního soutěže, který ukázal pěkný útočný fotbal. Na vlastním hřišti zdolali Kozmice a připsali si zasloužené tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Od úvodního hvizdu rozhodčího působili Ostravané na hřišti aktivnějším dojmem a za svůj soustavný tlak byli brzo odměněni úvodní trefou. Ta padla po pěkné kombinační hře, kdy si ve finále na centr Ševčíka ze strany naskočil Ožvolda a nadvakrát překonal brankáře Černého - 1:0. Hosté se nestačili ani pořádně otřepat a museli dohánět dvoubrankové manko. Křižák dostal až trestuhodně mnoho volného prostoru a tak neváhal a z dobrých pětadvaceti metrů trefil bravůrně zařízení - 2:0. Kozmice ožily až po druhé inkasované brance. Do zakončení se prodíral Babušík a po centrech ze strany Mlýnek, ale domácí obrana odolávala. Domácí tým šel do šaten s dvoubrankovým vedením. 

 

Ve druhém poločase padlo pět branek

I ve druhém poločase se hrál více ofenzivnější fotbal. Kozmičtí sice přidali na aktivitě, ale dopouštěli se někdy zbytečných chyb. Navíc nedokázali eliminovat šikovného krajního záložníka Ševčíka, který vyzral v souboji ve vápně proti Antonínu Herákovi, který musel hasit požár za cenu přestupku. Sám faulovaný Ševčík proměnil penaltu a navýšil skóre na 3:0. Hosté to naštěstí nezabalili a přišli po pár minutách s rychlou odpovědí. Antonín Herák odčinil svůj prohřešek a poslal přesný nadýchaný centr do vápna, který přetavil ve snížující gól novic kozmické sestavy Ivánek - 3:1. Jenže po dalších deseti minutách si Krásné Pole vzalo zpět své tříbrankové vedení. Nedůslednou hru v zadních řadách Kozmic potrestal drzým průnikem Klimek - 4:1. Hosté se ještě jednou přiblížili domácím na dosah. Špatnou rozehrávku domácího beka na brankáře Tichého potrestal z jednoho metru Mlýnek - 4:2. Jenže poslední slovo v zápase mělo opět domácí Krásné Pole. Do rozhozené obrany hostí, kteří už hráli vabank, vlítl rychlonohý Ševčík a po pěkné individuální akci pečetil skóre na konečný 5:2. Domácí tým, který se po více než dekádě vrátil do bojů v I.A třídě, slavil zasloužené tři body do tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): ... doplníme ...

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Musím uznat, že nás soupeř z Krásného Pole dobře prověřil a otevřel nám oči. Někteří hráči by si měli uvědomit, že to nepůjde samo a body jen tak zadarmo nepřijdou. Musíme začít makat dřív než až za nepříznivého stavu. Kluky z Krásného Pole jsme určitě nepodcenili, naopak musím uznat, že jejich výkon měl dobrou kvalitu. My se musíme z prohry poučit a pokusíme se zlepšit už ve středu v rámci pohárového utkání v Darkovičkách."



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - D. Řeháček [-] , P. Ožvolda [-] (89. R. Filipec [-] ) , J. Ševčík [-] , M. Zábranský [-] , D. Ožvolda [-] (78. J. Kvak [-] ) , R. Křižák [-] , A. Chobot [-] (87. P. Kotrla [-] ) , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Mašlanka [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Opíchal [-] (59. T. Herák [-] ) , Š. Buda [-] , T. Ivánek [-] , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] (70. O. Mokrý [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] , A. Babušík [-]

ŽK: 51. J. Ševčík , 70. D. Mašlanka , 85. P. Ožvolda - 26. L. Lesniak , 51. A. Babušík , 82. L. Kalous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITURA Michal - KLEČACKÝ Marek, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra hostů

Pro nováčka z Krásného Pole to bude těžký start, protože na jejich hřiště přijede sebevědomé mužstvo z Kozmic, které nedávno vyřadilo v pohárovém utkání Dolní Benešov a veze se na dobré vlně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza