0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole vyválčilo těsnou výhru


Branky


13

Nováček z Krásného Pole se veze na vítězné vlně a ukázal, že v letošním ročníku I.A třídy rozhodně nebude hrát druhé housle. O jeho kvalitách se mohli v sobotu přesvědčit v Chlebičově. Bojovný výkon a jediná branka rozhodla, že se Ostravané po zásluze vyhřívají na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabená sestava Chlebičova statečně bojovala

Ostravský celek sestavený z řady šikovných kluků a dirigovaný dvěma veterány diktoval tempo hry a působil fotbalověji. Po dvou šancích Ševčíka mohlo jít Krásné Pole i do vedení, ale domácí tým jeho tlak do brány i střely s vypětím všech sil uhájila. Poté Ostravané dokonce míč dopravili do sítě, ale v radosti jim zabránil zvednutý praporek pomezního. Chlebičov po odchodu několika klíčových opor není už tak nebezpečný směrem dopředu, ale nedá se říci, že by zaostával. Jeho hráči proti vyspělému soupeři statečně bojovali, ale do žádné vážné šance se nedopracovali. 

Kanonýr Ožvolda vystřelil týmu tři body

I ve druhém poločase působili hosté z Krásného Pole více fotbalověji. Na domácím týmu bylo postupem času vidět, že přestávají fyzicky stačit. Za to hostující mužstvo vykázalo lepší kondici, drželo po většinu zápasu častěji míč na kopačkách a svůj tlak gradovalo po více než hodině hry. Individuální akci Chobota po levé straně převzal na kopačku obávaný kanonýr Patrik Ožvolda a střelou pod padajícím brankářem Josefusem potvrdil své kvality – 0:1. Domácí tým se v zápase zmohl alespoň na kontr Baďury, ale jeho ránu brankář Tichý vyboxoval do bezpečí. Hosté mohli v samém závěru pojistit vedení Ševčíkem, ale tomu letos není přáno dávat góly jako loni v nižší soutěži. Závěrečné minuty byly trochu emoční, ale celé napětí vyřešilo pár žlutých karet a napomenutí. Krásné Pole uhájilo těsnou výhru a stále drží stoprocentní bilanci.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (vedoucí týmu):

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér):



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - M. Stošek [-] , D. Sedlář [-] , M. Starý [-] , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , L. Baďura [-] (78. M. Šupík [-] ) , D. Matyášek [-] , F. Woch [-] (79. R. Rádek [-] ) , F. Vala [-] , R. Kolig [-] (75. T. Otýpka [-] )

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - D. Řeháček [-] (77. J. Kvak [-] ) , P. Ožvolda [-] (90. M. Adamovič [-] ) , J. Ševčík [-] , M. Zábranský [-] , D. Ožvolda [-] , R. Křižák [-] , A. Chobot [-] (85. P. Kotrla [-] ) , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Mašlanka [-]

ŽK: 30. F. Vala , 48. D. Drexler , 72. D. Matyášek , 79. M. Stošek , 84. D. Sedlář - 89. J. Ševčík , 90. Š. Plhák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LEVINGER Milan - PRIESOL Daniel, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Dávám výhru na hostující Krásné Pole. Slyšel jsem na ně dobré reference. Chlebičov má naopak problémy sám se sebou a bude rád, jestli se sleze v dostatečném počtu hráčů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza