Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec v Oldřichovicích body nevybojoval


23

Fotbalisté Lískovce se v druhém kole nové sezóny představili na půdě Oldřichovic. Oldřichovičtí si na nováčkovi soutěže chtěli určitě spravit chuť po nepovedeném druhém poločase ve Věřňovicích, kde ztratili poločasové vedení 1:4. To hosté toužili po prvních bodech do tabulky, když prohráli úvodní duel s orlovským Baníkem, ve kterém se nedá říci, že by byli horším týmem. Souboj tedy dvou zklamaných celků z úvodu sezóny nakonec nabídl 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Novotného prakticky určil výsledek

Oldřichovický trenér Miloš Koloničný v porovnání s prvním kolem ze svého kádru postrádal víceméně jen Tomáše Kiszu, jinak si mohl mnout ruce, jelikož na lavičce měl plno a do základní jedenáctky se nedostal například ani Lukáš Mendrok, který usedl jen mezi náhradníky. 

Hostující trenér Tomáš Kubáň měl pro utkání pod Javorovým Vrchem k dispozici oproti prvnímu zápasu například Stanislava Cabáka nebo letní posilu Jiřího Karpíška. Oba dva se objevili v základní sestavě. Nejcitelnější ztrátou, naopak byla zjevně absence velezkušeného Kamila Kořínka. 

 

Pohledné utkání hrané v ne-příliš pohledném počasí sledovala stovka diváků, kteří sledovali už po pěti minutách hry první změnu skóre. To si autor hattricku z duelu s Věřňovicemi Novotný, navedl míč středem hřiště k šestnáctce, kde obešel protihráče a křížnou střelou nedal lískoveckému Hillovi šanci 1:0. 

Hosté rozhodně nebyli odevzdaným soupeřem a o deset minut později srovnávali stav. Před šestnáctkou domácích napřáhl ke střele Stanislav Cabák a s pomocí teče míč zapadl za záda bezmocného Bašandy 1:1. 

Lískovec vstřelená branka posílila, a kdo ví, jak by utkání vypadalo, kdyby následná střela neskončila "jen" na Bašandově břevně a kdyby domácí nepřečkali ještě jednu vyloženou šanci hostí.

Šance nicméně zůstaly nevyužity a ke konci poločasu se opět přihlásili o slovo hráči Oldřichovic. Konkrétně Michal Walek vedl míč po lajně, kde svedl těžký souboj s obráncem, po kterém se ovšem dostal rychleji zpět na míč a na rohu velkého vápna posunul míč pod sebe na Petra Novotného, který svým druhým gólem v utkání vrátil Oldřichovicím vedení 2:1.

O tři minuty později přišel tvrdý direkt před poločasovou přestávkou pro hostující celek. Opět nezastavitelný Petr Novotný v akci. Naběhl si na lehoučký centr na přední tyč, který mu adresoval kapitán Vlachovič a hlavou zavěsil do růžku Hillovy brány 3:1. Specialista na hattricky v první půli Novotný, tak dokonal druhý hattrick do poločasu ve druhém utkání v sezóně. 

Novotný vystřídal, zaskočil jej jeho náhradník

Úvod druhého dějství už nezastihl v dresu domácích Zoubka ani Rakowskiho, které v přestávce nahradili Trombík a zkušený Lukáš Mendrok, kterým se ještě zvedla ofenzivní kreativita domácího týmu. Hosté vystřídali v poločase Petra Vokouna, který místo sebe na hřiště pustil Dominika Kaloče. 

 

V prvních minutách hry na tyto tři změny v sestavách navázal ještě v 51.minutě Petr Novotný, jehož místo na hřišti s převzal Gallitzdorfer. První změna skóre po pauze přišla v 70.minutě, kdy po standardní situaci domácí nedokázali odvrátit míč dostatečně a toho využil Miroslav Poledník, který svou střelou o tyč snížil na 3:2 a zadělal na potenciální drama. 

To, ovšem rezolutně odmítl střídající Gallitzdorfer, kterému patřil závěr utkání. Jakoby po vzoru svého předchůdce, kterého nahradil si převzal i jeho střeleckou potenci a přišla nejprve 78.minuta utkání a domácí standardní situace, kde ne zcela podle plánů vyšel zahrát nacvičený signál na zadní tyč, kde na míč nedosáhl Walek. To ale nevadilo, protože se míč dostal ke Gallitzdorferovi, který udeřil nártem a vrátil domácím klidný dvoubrankový náskok 4:2. 

O 4 minuty později rozvášnil fanoušky a fanynky domácích stejný hráč znovu. Když už hráli hosté vzadu vabank, tak po krásné přihrávce za obranu přišlo ještě krásnější zakončení, kdy si Gallitzdorfer pohrál s Hillem a lískoveckého brankáře přeloboval. 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Utkání okořeněné poločasovým hattrickem Novotného! Lískovec nebyl vůbec snadný soupeř a domácí potrápili. Za stavu 1:0 srovnali stav a následně nastřelili břevno a měli ještě jednu šanci! Ve druhém poločase snížili na 3:2, ale to už bylo z jejich strany vše. Domácí si utkání pohlídali a střídajícím Gallitzdorferem navýšili vedení na konečných 5:2. Musím pochválit nejen střelce hattricku Novotného a Gallitzdorfera autora dalších dvou branek, ale i celé mužstvo za slušný výkon! Jenom se potřebujeme vyvarovat chyb v obranné fázi. A potom budu spokojen.

TJ Sokol Lískovec
Jakub Ursíni a trenér Tomáš Kubáň: Ursíni: Oldřichovice byly lepší, my jsme za stavu 1:1 nedali vyloženou šanci a pak dostali 2 góly. Potom jsme snížili a byli lepší, ale ze standardky jsme dostali na 4:2. A poté ještě jeden gól, když jsme to otevřeli. Tomáš Kubáň: Dostáváme zbytečně laciné góly,a bohužel na naši branku se příliš nadřeme. Taky nás trápí menší počet hráčů, kdy jsou kluci dlouhodobě zranění nebo mají pracovní povinnosti. Pevné věřím že další utkání už zvládneme.



Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] , O. Zoubek [-] (46. L. Mendrok [-] ) , J. Walek [-] , L. Rakowski [-] (46. T. Trombík [-] ) - M. Huťka [-] , M. Mendrok [-] (78. S. Bujak [-] ) , M. Machala [-] (31. M. Walek [-] ) , M. Niemiec [-] - T. Vlachovič [-] , P. Novotný [-] (51. J. Gallitzdörfer [-] ) -

TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - F. Hlavatík [-] , M. Poledník [-] , J. Karpíšek [-] (74. L. Sutter [-] ) , P. Vokoun [-] (46. D. Kaloč [-] ) - S. Cabák [-] , J. Strouhal [-] , J. Ursíni [-] , D. Vojvodík [-] , J. Brantal [-] - D. Pánek [-] -

ŽK: 60. S. Cabák , 62. D. Vojvodík .
Místo: Oldříchovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čecháček Petr  - MĚKÝŠ Adam, LABA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovice předvedly u nás v prvním poločase velmi dobrý výkon a i letos mohou pomýšlet na vrch tabulky. Navíc se u nich hraje špatně. Lískovec, který v prvním kole nepřesvědčil, doma porazí.