P. Pánek 36.
L. Vorlíček 75. (p.)
2:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník i přes rozsáhlou marodku zvítězil, odnesly to Čelákovice


Branky


36. P. Pánek , 75. L. Vorlíček (p.) - 7. J. Chytil (p.) , 29. M. Mrvík , 45. R. Miřatský , 70. J. Pokorný , 90. J. Chytil (p.)
0

Mělník nastoupil do utkání 11. kola na hřišti UNIONU Čelákovice s několika hráči B týmu, jelikož několik členů základního kádru složila nemoc nebo těžká viróza. Kromě hráčů z béčka zasáhl do utkání také útočník z dorostu. Do hry Mělníku se to však příliš nepromítlo a hosté zvítězili hladce 5:2. Všichni povolaní hráči nahradili zraněné spoluhráče velmi dobře a podali velice slušné výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělník vstoupil do utkání pořádně zostra

Mělník v letošní sezóně několikrát vstoupil do zápasů skvěle a utkání v Čelákovicích nebylo výjimkou, když si během úvodních minut vytvořili jeho hráči tři obrovské brankové příležitosti, v nichž postupně neuspěli Pokorný, Miřatský a Žák. Hosté však pokračovali ve své hře a po dalším nebezpečném útoku zahrávali po faulu v pokutovém území pokutový kop, který s přehledem proměnil v sedmé minutě Jiří Chytil.

 

Ofenzivní hra Mělníku dělala domácím fotbalistům velké problémy, což se promítlo i na výsledkové tabuli, když se po necelé půlhodině utkání prosadil Miloš Mrvík, který zakončil parádní útok nádhernou střelou z pětadvaceti metrů přesně do šibenice. Kromě Mrvíka hrál na skvěle záložní řadě také Jakub Pokorný. Mělník byl během prvního poločasu jasně lepší a v jeho samotném závěru to potvrdil třetím gólem, který vstřelil Radek Miřatský.

 

Skvěle fungující hra Mělníku utrpěla v prvním poločase pouze jednu trhlinu v podobě velké chyby zkušeného Libora Tomáška, který si pustil míč příliš daleko od nohy, čehož dokonale využil domácí útočník Petr Pánek a před gólem Radka Miřatského vrátil Čelákovice v šestatřicáté minutě zpět do zápasu, nicméně, domácí odcházeli do kabin za nepříznivého stavu 3:1.

Po přestávce se v Čelákovicích kopaly dvě penalty

Po přestávce už se Mělník za dvoubrankového vedení směrem dopředu tolik netlačil, příliš mu to ale nevadilo, když se dvacet minut před koncem prosadil krajní záložník Jakub Pokorný, který svůj skvělý výkon korunoval gólem. Necelých pět minut na to ale došlo v pokutovém území Mělníku k penaltovému zákroku a následnou penaltou nepohrdl Lukáš Vorlíček.

 

Aby těch penalt nebylo málo, v devadesáté minutě se kopala třetí, ke které se opět postavil Jiří Chytil, a stejně jako v úvodu zápasu ji proměnil. Za zmínku ještě stojí fakt, že Čelákovice dohrávaly zápas od 50. minuty o deseti hráčích v poli poté, co byl po přímé červené kartě vyloučen Petr Pánek. Pánek se dopustil tvrdého faulu na unikajícího protihráče, přičemž míč byl minimálně pět metrů od místa přestupku.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér): „Ve druhém poločase mi přišlo, že jsme příliš zvolnili a naše tempo hry nebylo takové. Opadla zodpovědnost a sami na sebe jsme začali vytvářet jakýsi tlak, když jsme soupeři darovali několik standardních situací. Směrem dopředu jsme však byli nebezpečnější a zaslouženě jsme si dokráčeli pro tři body. Až na výpadek ve druhém poločase jsem s výkonem svých svěřenců naprosto spokojený. Zasloužená výhra a nádherné počasí rovná se vydařený víkend! Co si více přát?“



Sestavy


SK Union Čelákovice
O. Fišer [-] - O. Benčič [-] (42. P. Koch [-] ) , S. Lánský [-] (80. B. Vacek [-] ) , M. Arazim [-] , S. Ježek [-] , O. Kolovecký [-] , T. Matějka [-] (34. Z. Parůžek [-] ) , P. Hájek [-] (60. J. Szabo [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Dosoudil [-] , P. Pánek [-]

FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - J. Žižka [-] , L. Tomášek [-] , M. Krejčík [-] , D. Šesták [-] - J. Chytil [-] , D. Grabmüller [-] , M. Mrvík [-] - R. Miřatský [-] (46. V. Novák [-] ) , J. Pokorný [-] (83. M. Šmejkal [-] ) , M. Žák [-] (90. M. Hyka [-] ) -

ŽK: 33. P. Hájek , 39. M. Dosoudil , 71. S. Ježek - 57. V. Novák , 67. D. Grabmüller . ČK: 50. P. Pánek .
Hráči zápasu: M. Mrvík , J. Pokorný .
Místo: SK Čelákovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melnar Matěj - VYHNAL Karel, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.