Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Galbavý čtyřmi góly přispěl k debaklu Červených Peček, hosté si na cestu odvezli osm gólů


Branky


25. M. Rada , 31. J. Hořejší , 42. F. Hansl , 45. J. Galbavý , 47. J. Galbavý (p.) , 58. J. Galbavý (p.) , 62. J. Hořejší , 83. J. Galbavý - 60. J. Hradílek
0

Červené Pečky ve třináctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B zavítaly na hřiště Slaného, kde prožily hororový zápas. Hosté inkasovali osm branek, přičemž sami vstřelili jeden jediný. Skvělým výkonem se blýskl Josef Galbavý a Jakub Hořejší, kteří se blýskli čtyřmi, respektive dvěmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červené Pečky v závěru poločasu totálně propadly

Běžela teprve patnáctá sekunda zápasu a domácí hráči Slaného se mohli ujmout vede, brankář Dastych ale dokázal střelu Hořejšího skvělým zákrok vyrazit nohou. Po pěti minutách musel na opačné straně zasahovat také brankář Sedlák, který ukončil menší zmatky v domácí obraně. Další šance přišla v devatenácté minutě, kdy se aktivní domácí hráči dostali do další šance, Volfova prudká střela ovšem gólem neskončila a Dastych se zaskvěl dalším dobrým zákrokem.

 

Skóre zápasu se poprvé měnilo v 25. minutě, kdy se po skvělém centru Galbavého po rozehrání rohového kopu pověsil Miroslav Rada a přesnou hlavičkou o zem poslal Slaný do vedení, které po půlhodině hry navýšil po skvělém centru Volfa útočník Jakub Hořejší. Na opačné straně mohl rychle korigovat skóre Dudla, Sedlák byl ale u své tyče včas a skvělým zákrokem vyrazil střelu na rohový kop.

 

Slaný kontroval za dvoubrankového vedení až na jednu nebezpečnou střelu soupeře vývoj prvního poločasu a jeho závěr byl zcela v jeho režii. Pět minut před přestávkou ještě Rada skvělého Dastycha nepropálil, ale za necelé dvě minuty už byl brankář Červených Peček bezmocný, když ho po skvělé přihrávce Galbavého prostřelil Filip Hansl a v samotném závěru poločasu také Josef Galbavý, který po krásném Volfově pasu vzduchem předvedl parádní volej a málem protrhl síť.

Po přestávce velká kanonáda Slaného pokračovala

Krátce po přestávce se Kubaška vydal na útočný výlet a v pokutovém území byl faulován brankářem Dastychem. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Josef Galbavý a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Uplynulo pouhých deset minut a domácí zahrávali druhou penaltu, tentokrát po faulu na Jakuba Hořejšího. Míč si na značku pokutového kopu opět postavil Josef Galbavý a během necelé hodině zkompletoval hattrick.

 

Na šestý gól Červené Pečky dokázaly zareagovat, když se po chybě v domácí rozehrávce prosadil přesnou střelou Jakub Hradílek. Za necelé dvě minuty na to ovšem Josef Galbavý rozjel nádhernou kombinační akci, na jejímž konci Stožický předložil z pravého křídla míč Jakubu Hořejšímu a ten následně uklidil míč do prázdné brány. Konečnou podobu výsledku dal osmi minut před koncem Josef Galbavý, který po krásné přihrávce Volfa vstřelil čtvrtý gól a upravil skóre na konečných 8:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí týmu): „Výsledek s posledním týmem tabulky hovoří jednoznačně. Přesto první dvacetiminutovka byla z našeho pohledu trochu kostrbatá a hra vázla. Přispěla k tomu nevyužitá šance Hořejšího z první minuty a také neuznaný pěkný gól Hansla, kdy nedovoleně atakoval Kubaška Dastycha. Hosté si kromě výprasku vysloužili také červenou kartu od rozhodčí Navrátilové, kterou viděl zcela zbytečně nedisciplinovaný kapitán mužstva Bílek a ke všemu ji viděl v 86.min. zápasu. Příští týden hrajeme opět doma, ale přijede těžší soupeř. Budou jím Poříčany, které jsou na druhém místě v tabulce.“




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] (69. T. Zíma [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (72. M. Nykl [-] ) , P. Čablík [-] (56. P. Matoušek [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] (56. M. Žahour [-] ) , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , L. Stožický [-]

FK Červené Pečky
J. Dastych [-] - M. Dudla [-] , M. Šourek [-] , O. Matoušek [-] , P. Bílek [-] , F. Farkaš [-] - L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , M. Fuksa [-] - M. Grospič [-] (56. R. Kulhánek [-] ) , J. Svoboda [-] (89. M. Rauch [-] ) -

ŽK: 89. J. Kubaška - 40. P. Bílek , 47. O. Matoušek , 56. J. Dastych , 75. M. Šourek , 84. J. Hradílek . ČK: 86. P. Bílek .
Hráči zápasu: L. Volf , J. Galbavý , J. Hořejší .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - STRÁNSKÝ Martin, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.