Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník popáté v řadě prohrál, Slaný si odvezl domů všechny tři body


0

Fotbalisté Pšovky Mělník přivítali v sobotu odpoledne na svém hřišti Slaný, proti němuž se snažilo potvrdit zlepšený herní projev a ukončit sérii čtyř porážek v řadě. Ani tentokrát ale domácí fotbalisté nedosáhli ani na bod a po porážce 2:1 se tabulkou začínají nepříjemně propadat čím dál níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělníku se v úvodu zápasu nedařilo

Pšovka Mělník se na rozdíl od předchozích zápasů nedařilo od úvodních minut dobře kombinovat a do její hry se vkradlo mnoho nepřesností a zbytečných chyb. Směrem vpřed se však nedařilo ani hostům ze Slaného a brankáři na obou koncích hřiště byli bez práce.

 

Herní trápení domácí fotbalisté v závěru prvního poločasu ukončili, když se dostali do dvou slibných brankových příležitostí. Jako první o sobě dal vědět Jiří Chytil, jehož střela zamířila mimo. Vzápětí se ocitl v na první pohled stoprocentní šanci kapitán Radek Miřatský, v těžké pozici ale nedokázal trefit prázdnou bránu.

Po přestávce byl k vidění velký obrat

Fotbalisté Pšovky Mělník na rozdíl od prvního poločasu do toho druhého vstoupili fantasticky a po necelých šedesáti sekundách od jeho výkopu se ujali vedení, když se po krásné kombinační akci prosadil kapitán Radek Miřatský, kterého našel finální přihrávkou Miloš Mrvík. Radost domácího týmu však netrvala příliš dlouho a za necelých pět minut bylo vyrovnáno, když se po chybě levého obránce Mělníku prosadil přesnou střelou na vzdálenější tyč Jakub Hořejší.

 

V závěru zápasu se hrál otevřený fotbal nahoru dolů, ke kterému přispívaly velké chyby domácích hráčů, a to především ve vlastním pokutovém území, kde si místy počínali velmi nedůrazně. Už to vypadalo, že Pšovka Mělník poprvé po čtyřech zápasech alespoň boduje, necelé dvě minuty před koncem se ale prosadil přesnou střelou k tyči Michal Tikovský, který uštědřil Pšovce nepříjemný úder a vystřelil Slanému vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (FK Pšovka Mělník): „Zápas našim hráčům vůbec nesedl a nehráli jsme vůbec tak, jak jsme měli úvodně v plánu. Tým se začíná pomalu tabulkou propadat až k pomyslnému dnu. Po páté v řadě jsme prohráli a nepodařilo se nám navázat na dobré výkony z posledních zápasů.“




Sestavy


FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - L. Tomášek [-] , J. Cemper [-] , M. Krejčík [-] , D. Grabmüller [-] - Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] , M. Mrvík [-] (69. V. Novák [-] ) , J. Chytil [-] - R. Miřatský [-] (69. J. Pokorný [-] ) , M. Žák [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , M. Nykl [-] (72. M. Tikovský [-] ) , J. Hořejší [-] (92. F. Hansl [-] ) , M. Žahour [-] , P. Čablík [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , L. Stožický [-]

Hráči zápasu: M. Tikovský .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, KREJČÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.