4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty parádně otočily zápas


Branky


41. J. Roušar , 54. M. Vrzal , 82. D. Salák , 88. J. Havelka - 7. R. Valsa , 42. T. Dvořák (p.) , 80. J. Pokorný
14

Kouty dlouho prohrávaly, ale závěr patřil jim a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté vstoupili do prvního poločasu hodně aktivně. Domácí převážně bránili v bloku a čekali. První gól padl po krásné střele Valsy - 0:1. Domácí vyrovnali po přesně zahraném rohu a hlavičce Roušara - 1:1.  Do přestávky se hosté dostali do vedení po penaltě Dvořáka - 1:2.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle hosté vstoupili aktivně a po standardce vyrovnal Vrzal - 2:2. Domáci pokračovali v tlaku, ale po ojedinělém brejku se hosté díky Pokornému dostali v 80. minutě do vedení - 2:3. Srovnání přišlo po krásném pasu Roušara na Saláka a ten šel sám a proměnil - 3:3. Dvě minuty před koncem si krásně naběhl mezi stopery Havelka a šel sám a nemýlil se - 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Soupeř byl lepší v prvním poločase a my ve druhém. Nakonec se štěstí přiklonilo k nám. Nevěděli jsme, co od zápasu očekávat a šli jsme do něj se zbytečně vbelkým respektem. První půli jsme hráli zataženě a i proto vyzněl lépe pro hosty. O půli jsme prostřídali a změnili rozestavení. Soupeře jsme přitlačili a nepouštěli jej do šancí. Povedlo se nam zápas otočit a vstřelit vítěznou branku. Chci celý tým pochválit. Hlavně za nasazení a vůli dotáhnout zápas ke třem bodům.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Odehráli jsme velice slušný první poločas, kdy jsme byli myslím jasně lepší a rozdíl ve skóre měl být podstatně vyšší. Domácí hráli velice jednoduše a hrozili prakticky jenom ze standardek. Nerozumím co se s námi stalo ve druhé polovině, kdy jsme úplně nepochopitelně ustoupili z našeho stylu hry a to nás ve finále stálo zápas.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - M. Mašek [-] (46. F. Coufal [-] ) , J. Nováček [-] (46. J. Havelka [-] ) , M. Nestrojil [-] , M. Semrád [-] , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (76. M. Dočekal [-] ) , M. Vrzal [-] (91. F. Neuman [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - P. Loup [-] , T. Dvořák [-] (70. T. Mahel [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , M. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] , R. Valsa [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-]

ŽK: 58. J. Havelka , 65. M. Semrád , 70. D. Salák , 72. M. Nestrojil , 89. J. Roušar , 91. J. Hrůza - 21. J. Pokorný , 41. T. Fiala , 57. M. Švanda , 78. M. Smejkal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - MYŠKA Roman, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: remíza

Bíteš je pro mě další neznámou. Kouty jsou silnější doma než venku, vychází mi z toho remíza.

Tip: výhra domácích