0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim doma padla se Slaným, nebyla však horším týmem


Branky


0

Velim v neděli odpoledne vyzvala na svém hřišti fotbalisty Slaného, proti kterému odehrála poměrně slušné utkání, jemuž chyběly pouze a jen góly. Zatímco domácí hráči nevstřelili žádný, Slaný síť rozvlnil dvakrát a Radim opouštěl po výhře 2:0 s třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim mohla vést rychle rozdílem třídy

Velim na svého soupeře vlétla, stejně jako před týdnem, jenže doplatila na mizernou koncovku. Kdyby domácí vedli po úvodních deseti minutách rozdílem třídy, nikdy by se nemohl divit, jenže hráči Velimi ve vyložených příležitostech selhali, a tak přišel na opačné straně přesně po půlhodině střetnutí trest z kopačky Michala Tikovského, který se dostává do skvělé formy.

 

Michal Tikovský skóroval do otevřené obrany soupeře a za necelou minutu na to mohli vést hosté z ničeho nic rychle 2:0, jenže Luboš Svoboda vytáhl fantastický zákrok. Domácí mohli vyrovnat v samotném závěru prvního poločasu, když se o překvapivé zakončení z poloviny hřiště pokusil Daniel Hruška, jehož krásný lob se snesl těsně mimo a Martin Cílek si mohl pořádně oddechnout.

SK Slaný po přestávce zachránila branková konstrukce

Krátce po výkopu druhého poločasu se ocitl ve slibné palebné pozici Aleš Dostál, jehož střela z hranice pokutového území zamířila mimo a na opačné straně mohl po nedorozumění v defenzivě udeřit SK Slaný, jenže domácí Velim zachránil podruhé v zápase skvěle chytající brankář Luboš Svoboda. Po hodině hry domácí změnili rozestavení a s třemi obránci vzadu dostali soupeře pod tlak.

 

Daniel Hruška hrál velice slušný zápas a přibližně dvacet minut před závěrečných hvizdem mohl udeřit, jenže jeho střela z volného přímého kopu skončila na břevnu a domácí hráči Velimi se už ve zbytku zápasu do žádné skvěle příležitosti nedostali. Místo kýženého vyrovnávacího gólu navíc přišel opět na opačné straně hřiště trest, tentokrát z kopačky Lukáše Stožického, jehož tečovaná střela skončila v síti.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jiří Ptáček - trenér FC Velim: „Nechali jsme si dát gól a během prvního poločasu neproměníme šance… Dnešní střetnutí mělo téměř stejný průběh jako ty předchozí. Ve druhém poločase jsme se tlačili dopředu, vytvořili jsme si tlak, ale veškeré úsilí vyznělo naprázdno. Ztroskotali jsme na neproměněných příležitostech."




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - V. Regner [-] , O. Martikán [-] (61. J. Zajíc [-] ) , D. Vácha [-] , M. Kyncl [-] - A. Srp [-] (46. M. Kesner [-] ) , D. Hruška [-] , M. Teslík [-] , M. Jansta [-] (86. O. Kosina [-] ) - K. Šmejkal [-] , A. Dostál [-]

SK Slaný
M. Cílek [-] - P. Klusáček [-] , T. Zíma [-] , F. Hansl [-] (80. J. Kubaška [-] ) , M. Žahour [-] , P. Čablík [-] , M. Tikovský [-] (87. J. Hořejší [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , L. Stožický [-] (85. M. Nykl [-] )

ŽK: 14. A. Dostál , 72. L. Svoboda , 81. V. Regner - 35. M. Rada , 61. P. Klusáček .
Hráči zápasu: D. Hruška .
Místo: FC Velim. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - KUBEČKA Jakub, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.