Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice přestřílela Želetavu


18

Třináct branek a výhra domácích o pět gólů, to bylo k vidění pod Pernštejnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 7. kole do Nedvědice hosté cestovali ne v úplně ideálním rozpoložení. Navíc v sestavě scházel Veselský v trestu za červenou kartu a zraněná opora V. Čurda. Když se k absencím přidal chvíli před zápasem poslední brankář, co týmu zbyl, Tománek, bylo o zábavu postaráno.

Do brány se postavil nakonec útočník Pacas a hned v první minutě se na něj řítil po prvním kiksu M. Vrbky domácí útočník, ale naštěstí mířil vedle. O tři minuty později se situace opakovala. Skóre se měnilo až po akci na druhé straně, kdy T. Vrbka potvrdil pověst kanonýra  a míč uklidil přesně - 0:1. Domácí ale pak začali využívat silnou zbraň na malém hřišti, a to rohové kopy. Výškou převahu hosté nedokázali eliminovat a po sérii rohů to bylo nejprve ve 13. minutě 1:1 a ve 26. minutě 2:1 pro domácí celek. V 35. minutě využili domácí špatné rozehrávky hostů a Vašíček si v samostatném nájezdu věděl rady - 3:1. Z protiútoku snížil pěknou hlavičkou hostující Simandl na 3:2. Ale opět hned o minutu později to bylo 4:2 pro domácí, když hostující stoper namazal Pavelkovi a ten sám na malém vápně rozvlnil síť. Snížit mohl ještě do poločasu T. Vrbka, ale jeho teč zastavila tyč.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé poloviny hosté nastoupili s tím, že už nemají co ztratit. Hru stáhli na tři obránce, Pacas se z brány posunul na hrot a místo něj šel do brány střídající Konvalina. V úvodu želetavští vytvořili tlak Pacasovu střelu ještě zablokoval domácí obránce, ale Simandl o chvíli později snížil - 4:3. V 52. minutě se domácí prosadili opět po rohovém kopu - 5:3. Poslední možnost na vzkříšení šancí na body utnul pomezní rozhodčí, který neuznul branku Pacase pro postavení mimo hru. Následoval den otevřených dveří v želetavské obraně a tři slepené góly domácích, které z utkání udělali debakl hostů. V 77. minutě ještě propadla standardka Vladeky do brány - 8:4. Divoké skóre utkání uzavřel domácí brankář, který proměnil pokutový kop po velké chybě smolaře zápasu M. Vrbky. Pak už hosty vysvobodil rozhodčí Kubeš a utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu



Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Vzhledem k okolnostem, sestavě a absenci brankáře jsme velké očekávání neměli. Ale i přesto byl náš výkon sotva na III. třídu.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - R. Šikula [-] (74. L. Bracek [-] ) , M. Pachlopník [-] , M. Vašíček [-] , M. Vašíček [-] , T. Christian [-] , A. Pavelka [-] , J. Sytař [-] (65. J. Veselský [-] ) , V. Štefka [-] , J. Pachlopník [-] , L. Jirásek [-] (46. V. Haviger [-] )

Sokol Želetava
A. Pacas [-] - V. Jakeš [-] (69. T. Janiček [-] ) , T. Vrbka [-] (46. M. Dufek [-] ) , Z. Daniel [-] (67. L. Viceník [-] ) , M. Poledna [-] (46. M. Konvalina [-] ) , T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] , M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , P. Kremláček [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 73. M. Pachlopník - 70. A. Pacas , 90. M. Jičínský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - JANOVSKÝ Aleš, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Domácí stále čekají na první výhru v sezoně a tuším, že by se jim to mohlo podařit proti Želetavě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza