2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš bere tři body


Branky


18

Domácí zabrali a slaví první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání otevřela hrubka v rozehrávce našich obránců a už v první minutě se řítil sám na brankáře Fialu hostující útočník, ten včasným vyběhnutím, ale zachránil svůj tým. Poté se spíš odehrával zápas ve středu pole, hosté čekali na chybu domácího souboru, který se pokoušel o překonání hostující linie. To se jim poradařilo ve 21.minutě, kdy ideálně vysunul Valsa Pokorného a ten v samostatném nájezdu překonal brankáře hostů – 1:0. Jak je již bohužel tuto sezonu tradicí, vedení nám nevydrželo dlouho a ve 28. minutě se po sérii chyb dostal k odraženému míči kanonýr hostů Ganzwohl a hlavou srovnal - 1:1. Do poločasu se již nic významného nestalo.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas se odehrával také spíš mezi vápny. Hosté mohli otočit skóre zápasu, ale Fialovi v bráně pomohla tyč. Rozhodnutí tak přišlo v 72. minutě Valsův rohový kop brankář Procházka jen vyrazil a Ondřej Švanda ho pohotově hlavou vrátil za jeho záda - 2:1. V závěru měl na kopačce pojistku Svoboda, ale brankáře Procházku z blízka neprostřelil. Závěrečný tlak hostů vyústil jen v sérii rohových kopů s kterými si naši hráči poradili a tak mohli už konečně slavit zisk prvních bodů!



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Jsem rád, že jsme konečně zápas výsledkově zvládli. Herně to sice mělo na těžkém terénu do ideálu daleko, ale v naší situaci jsme to hold museli ubojovat a to se naštěstí podařilo a za to musím kluky pochválit.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Výsledek i předvedená hra je zklamáním, přitom si myslím, že soupeře jsme nepodcenili. První půle ospalá, ve druhé jsme měli dvě velké šance, ale nedali jsme. Za to domácí z rohového kopu a jediné střele za poločas ano. Jednou se domácí museli chytnout, tentokrát to vyšlo na nás.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - L. Pelikán [-] , T. Jašek [-] (73. P. Horák [-] ) , T. Mahel [-] (61. J. Mejzlík [-] ) , M. Švanda [-] , R. Valsa [-] , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (15. A. Mateja [-] ) , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] , O. Švanda [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - A. Svoboda [-] , D. Sommer [-] , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] (67. A. Šefčík [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (67. J. Pokorný [-] ) , D. Skála [-] (79. O. Urbánek [-] ) , P. Kittler [-]

ŽK: 53. D. Skála .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - NEBOLA Jaroslav, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: remíza

Jelikož Velká Bíteš ještě nebodovala, tak je čeká velmi důležitý souboj. Tipl bych, že získají první bod za remízu s Velkým Beranovem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza