Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Beranově nerozhodně


Branky


15

Domácí po půli vedli, ale hosté nakonec ze zápasu vydolovali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Lepší vstup do utkání měli domácí, kteří si vypracovali slibné příležitosti, ale v každém případě se zaskvěl hostující brankář. Hosté udeřili v 8.minutě z akce i střely, když se Svoboda otočil kolem stopera o podél gólmana poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí pokračovali v aktivitě a směrem dopředu byli nebezpeční, ale bez gólového účinku. O to větší přišel šok, když se po ztrátě míče domácího obránce tvrdou ranou z šestnáctky trefil Šťáva a bylo to 0:2. Domácí to ale nezlomilo, brzy po obdržené brance se k odraženém míči v malém vápně dostal Ganzwohl a snížil - 1:2. Chvíli po rozehrávce ukořistili míč domácí , po pravém křídle ho zatáhl Pýcha a poslal míč na Ganzwohla, jež srovnal střelou pod víko - 2:2. Aktivita domácích neutichala, ale přesto další velkou šanci měli hosté, z levého křídla pádil na golmana hostující útočník, ale Křišťal nedopustil změnu skóre. To se měnilo na opačné straně, Pýchův centr z pravé strany přistál u Sommera, který střelou na bližší tyč poslal domácí do vedení - 3:2. Pojistku mohl přidat Svoboda, ale z pravé strany brankáře neprostřelil. Přes převahu domácích ke změně skóre už nedošlo a poločas skončil těsným vedením domácích.

Hosté po přestávce srovnali

Druhá půle byla vyrovnanější, domácí už nebyli tak aktivní a ztráceli balóny častěji. To vyústilo v závar, jež hasil na poslední chvíli domácí brankář. Při přechodu do útoku se domácím nedařilo dlouho nic kloudného vymyslet a to se vymstilo. V souboji hostujícího Svobody s domácím stoperem dokázal útočící hráč kousek před gólmanem špičkou poslat míč kolem něj a bylo to 3:3. Domácí se nechtěli smířit s remízou a přeci jen pak zase začali více hrát, ale sráželi je jednoduché chyby. I přesto se do tutové šance dostal domácí Urbánek, ale bohužel míč ze tří metrů napálil jen do gólmana. O chvíli později Pýchovu přihrávku nasměroval do tyče Pokorný. Asi poslední šanci na změnu skóre měli hosté z rohu, ale míč za hukotu fanoušků prolétl vápnem a zpětný míč úspěšně odvrátila obrana.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, ale paradoxně jsme z prvních dvou střel dostali dvě branky. I přesto jsme dokázali do poločasu otočit, ale měli jsme vést více než o jednu branku. V druhé půli se to srovnalo, po chybě jsme inkasovali, ale přesto jsme měli poté další aspoň dvě šance strhnout vedení na naši stranu, nedali jsme, a tak jsme z mého pohledu dnes ztratili dva body.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Křišťál [-] - M. Tůma [-] , A. Svoboda [-] , D. Sommer [-] (58. O. Urbánek [-] ) , T. Mátl [-] (46. M. Kovařík [-] ) , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , E. Wendl [-] (46. J. Pokorný [-] ) , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (73. Š. Trnka [-] ) , D. Skála [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - L. Horký [-] , T. Svoboda [-] (90. J. Večeřa [-] ) , S. Dušovský [-] , O. Mucha [-] (52. R. Vašíček [-] ) , R. Hrádek [-] , J. Dufek [-] , R. Šťáva [-] , M. Blatný [-] , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-]

ŽK: 65. D. Skála - 62. T. Svoboda , 88. L. Horký .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: HÁNA Samuel - ŽALOUDEK Patrik, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: remíza

Zde tipuju remízu 2:2, jelikož Budišov teď ztrácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů