Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice zdramatizovaly jednoznačný zápas s Jedomělicemi


Branky


0

 

Fotbalisté Jedomělic zavítali v sobotu odpoledne do Luštěnic, kde chtěli podruhé v letošní sezóně zvítězit, což se jim také podařilo, z jednoznačně vyvíjejícího se zápasu se však nakonec stalo drama a hosté si odvezli tři body po těsné výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní hodina hry v režii hostů z Jedomělic

Jedomělice vstoupily do zápasu skvěle a od úvodních minut byli jasně lepší než soupeř, zatímco Luštěnice se na velkém hřišti, které musí dobře znát, snažili zakládat útoky dlouhými pasy za obranu, což nebylo vůbec účinné. Naopak útok hostů byl citelně znát, zejména potom ve 28. minutě, kdy poslal Jedomělice do vedení přesnou střelou Jaroslav Petržílka.

 

Dominance hostujícího týmu pokračovala i ve zbytku prvního poločasu, v jehož samotném závěru byli hráči Jedomělic odměněni dalším gólem. Dvě minuty před přestávkou se prosadil Josef Průcha a poslal Jedomělice do vedení o dvě branky. S Luštěnicemi to nevypadalo vůbec dobře, ve zbytku zápasu se však přece jen oklepaly.

Luštěnice do toho šláply až příliš pozdě

Pokud chtěli hráči Luštěnic vstoupit do druhého poločasu sebevědomě a se zápasem ještě něco udělat, tak se jim to krátce po přestávce hrubě nepovedlo. Necelé tři minuty od začátku druhého poločasu se prosadil Martin Janda a vypadalo to na jednoznačné vítězství Jedomělic, zatímco na domácí tým by si v tu chvíli nevsadil nikdo.

 

Luštěnice se dostaly do tříbrankového manka, to je však nepoložilo a po hodině hry vžil jiskru naděje do domácího týmu Tomáš Hrdlička, který snížil na 1:3 poté, co k němu propadl jeden z dlouhých pasů za obranu. Luštěnice poté ucítily, že by to mohlo jít, a na bránu Jedomělic se valil jeden útok za druhým, kýžené dva góly ale domácí hráči vstřelit nedokázali a dvě minuty před koncem už jen zkorigoval skóre na konečných 2:3 Jaroslav Kopa.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd - trenér TJ Sokol Jedomělice: „Velké hřiště nám většinou nevyhovuje, ale Luštěnice se z nepochopitelných důvodů snažily herně zmenšit jeho délku i šíři a překopávat naši obranu. Hodinu hry jsme jasně dominovali, vedli 3:0 a měli další šance. Domácí se snažili ještě více nakopávat balóny k nám do vápna a z jednoho takového propadlého míče padla i branka. Nám evidentně docházely síly, a přestože jsme chodili neustále do brejků, gól těsně před konečným hvizdem přidal již jen soupeř. “



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - M. Hůlka [-] , P. Obrázek [-] (46. R. Hrdlička [-] ) , P. Pavlíček [-] - J. Kopa [-] , T. Hrdlička [-] , Š. Řehák [-] (90. M. Korec [-] ) , L. Lasák [-] (71. J. Jakubův [-] ) , T. Holčapek [-] , J. Hůlka [-] - V. Janek [-] (46. V. Horák [-] )

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - R. Vyšata [-] , J. Horák [-] , M. Janda [-] , V. Hora [-] - P. Krivák [-] , J. Průcha [-] , J. Petržílka [-] , R. Nedvěd [-] - B. Mrština [-] (80. P. Laštůvka [-] ) , P. Vicenec [-] (68. P. Jindra [-] )

ŽK: 24. L. Lasák , 43. P. Pavlíček , 47. M. Hůlka , 71. Š. Řehák - 24. J. Průcha , 90. P. Krivák .
Hráči zápasu: M. Janda , J. Průcha .
Místo: TJ Luštěnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velebil Tomáš - KAUCKÝ Miloš, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.