M. Korec 17.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice udolaly oslabenou Velim


Branky


17. M. Korec - 21. M. Jansta
0

Fotbalisté Velimi se sice v úvodu zápasu dostali do problému a bez vyloučené brankářské jedničky dohrávali téměř celý zápas o deseti hráčích v poli, přesto dokázali zápas dotáhnout do penaltového rozstřelu, v něm ale byly úspěsnější Luštěnice a radovaly se z vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu v Luštěnicích se červenalo

Velmi se hrubě nevydařil vstup do utkání a po necelé čtvrthodině hry byl za faul v pokutovém území vyloučen brankář Luboš Svoboda, který navíc za svůj zákrok viděl od hlavního rozhodčího Petra Zuskina rovnou červenou kartu.

 

Hosté samozřejmě ihned sáhli ke střídání a místo útočníka Jana Zajíce vyběhl na trávník náhradní brankář Tomáš Daněk, který se sice snažil zmást střelce, Michal Korec se však nemýlil a z penalty poslal domácí Luštěnice do vedení.

 

Ačkoliv před sebou hráči Velimi měli téměř celý zápas v oslabení, na úvodní gól soupeře dokázali rychle zareagovat, když se v jednadvacáté minutě prosadil dvaadvacetiletý záložník Martin Jansta.

 

Velim i přes oslabení dotáhla zápas do penaltového rozstřelu

Zbytek poločasu už žádný gól nepřinesl a oba týmy odcházely do šaten za nerozhodného stavu 1:1, stejně jako po vypršení devadesáti minut. Tentokrát ale hráči nezamířili přímo do kabin, ale do středového kruhu. Následoval totiž penaltový rozstřel, v němž byli úspěšnější hráči Luštěnic a zvítězili 2:1.

 

Vzhledem k tomu, že Velim dohrávala 75 minut dnešního zápasu o deseti hráčích v poli, s remízou nakonec bude určitě spokojena. Velim se příští týden bude snažit navázat na bodový zisk doma proti Klecanům, zatímco Luštěnice čeká výlet do Dobrovic, kde vyzve tamní rezervu.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jiří Ptáček - trenér FC Velim: „Před zápasem bychom bod brali, po zápase musím říct, že je to ztráta, kterou si kluci za svůj výborný výkon nezasloužili. Utkání pro nás nezačalo dobře, už po čtvrthodině hry propadl míč za obranu, brankář Svoboda se pokusil situaci zachránit, ale souboji byl o kousek později. Následovala červená karta a z následné penalty šli domácí do vedení."



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Obrázek [-] , P. Pavlíček [-] , M. Hůlka [-] - L. Lasák [-] , V. Janek [-] , J. Kopa [-] , Š. Řehák [-] , J. Hůlka [-] - M. Korec [-] , R. Hrdlička [-] (74. L. Batala [-] )

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] , V. Regner [-] , O. Martikán [-] - J. Nedbal [-] (59. M. Kesner [-] ) , M. Jansta [-] (68. A. Srp [-] ) , D. Vácha [-] , J. Bečvařík [-] - M. Teslík [-] , J. Zajíc [-] (15. T. Daněk [-] )

ŽK: 80. P. Pavlíček - 48. O. Martikán , 57. V. Regner , 85. A. Srp . ČK: 15. L. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Řezáč - M. Jansta .
Místo: TJ Luštěnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠNÝDR Miroslav, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.