P. Tvrz 67.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 13:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vyrovnaný duel Bíliny a Modré v bojových podmínkách.


Branky


4

Bojové podmínky, nepříznivá rozhodnutí hlavního rozhodčího pro hosty a zápas který došel až k penaltám. Tohle vše nám nabídl zápas na trávníku v Modré.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi zajímvý výrok hlavního rozhodčího a náskok hostů nám přinesl první poločas.

Pro oba celky velmi těžký zápas, ať už pro Bílinu kvůli marodce tak pro Modrou kterou čekala prověrka od lídra tabulky. V prvním poločase šla Bílina do vedení 0:1 už ve 25. minutě, když dlouhým pasem Iljazi našel Schüssmanna a ten přesně trefil pravou šibenici. Nesmíme ale vynechat hrubou chybu hlavního rozhodčího, který i podle domácích hráčů z Modré neodpískal penaltu za jasný faul na malém vápně a dokonce i otočil udělení žluté karty. Hráči odcházeli do šaten za stavu 0:1 pro Hosty.

Druhý poločas přinesl vyrovnaní domácích

Do druhé půle naskočila Jiskra s větší chutí. V 67. minutě po rohu uklidil zblízka domácí Tvrz a vyrovnával tak na 1:1. Podmáčený terén dovoli skórovat oboum celkům pouze jednou a tak skončil zápas po uběhnutí základní hrací doby 1:1. Na diváky tak čekaly penalty.

Klid a přesnost hostů rozhodla

V penaltách byla klidnější a přesnější Bílina když Iljazi, Tóth, Schüssmann, Bečvařík a Kozler proměnili a domácí nedali první penaltu odvezli si hosté cenné 2 body. Domácí ale nemusí být vůbec zklamaní, s lídrem tabulky získaly jeden bod a v příštím 13. kole čeká na Jiskru Modorou souboj v Novém Sedle. Do Bíliny dorazí Spořice.



Ohlasy k zápasu



FK Bílina
Fotbalový klub Bílina:



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - L. Stožický [-] (24. M. Makovec [-] ) , N. Mendonca [-] , P. Tvrz [-] , F. Turbák [-] , M. Pražák [-] , M. Chobanov [-] , L. Štorc [-] , V. Jahodář [-] , . Savoldi [-] , L. Vaněk [-]

FK Bílina
F. Dvořák [-] - M. Šoufek [-] , F. Tůma [-] (61. O. Klíma [-] ) , D. Podaný [-] (81. P. Mirga [-] ) , J. Baran [-] , J. Tirb [-] , V. Bečvařík [-] , D. Schüssmann [-] , E. Iljazi [-] , K. Šebor [-] (46. M. Kozler [-] ) , T. Tóth [-]

ŽK: 22. L. Štorc , 74. P. Tvrz - 17. T. Tóth , 41. D. Podaný , 69. J. Baran , 69. P. Mirga , 70. M. Šoufek .
Místo: Modá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Červený Tomáš - HRNEČEK Lukáš, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů