4:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov připravila o neporazitelnost Malšova Lhota


Branky


12

Do tohoto kola suverénní Černilov zavítal na hřiště Malšovy Lhoty, která až na první kolo podává skvělé výkony a i díky tomu se nováček soutěžě drží v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase rozhodla poslední čtvrthodina prvního poločasu

Tento zápas divákům přinesl opět pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Domácí hráli velmi disciplinovaně a oraganizovaně a v defenzivě se dopouštěli minima chyb. Skvělý výkon podal stoper Lukáš Stozsek.

 

Ofenziva Malšovy Lhoty dokázala efektivně využívat chyb, kterých se černilovská obrana v posledních patnácti minutách první půle dopouštěla. Ve 31. minutě po dobrém napadání získal míč kapitán domácích Jan Koblížek. Následně ho prostrčil mezi černilovskými stopery na útočníka Vítka Vejra, ten si ho prvním dotekem přebral a podél gólmana Adama Broma otevřel skóre zápasu.

 

Presink domácích zafungoval opět ve 36. minutě, když míč získal Pavel Blažek, který ho stejně, jako Jan Koblížek předal Vítku Vírovi. Ten následně obešel golmana a vstřelil druhou branku zápasu. Na tuto trefu dokázal o dvě minuty odpovědět černilovský Vojtěch Svatoň a bylo to 2:1.

 

Domácí zápas rozhodli v posledních třech minutách první půle. Ve 42. minutě zahrávali rohový kop. Na přední tyči si míč našel Lukáš Stozsek a hlavou ho uklidil do sítě. Čtvrtý gól domácí vstřelili o dvě minuty později. Lukáš Kekelák centroval míč z pravé strany. Hostující stoper centrovaný míč nedokázal odhlavičkovat a pouze ho prodloužil za sebe na Vítka Vejra. Jeho střelu dokázal gólman Brom vyrazit ovšem pouze k Janu Koblížkovi, který lehkým obloučkem uklidil míč do sítě.

 

 

Druhý poločas již gól nepřinesl

Domácí pokračovali v zodpovědném výkonu i v druhé půli. Šance byly vidět na obou stranách ovšem žádná z nich gólově neskončila. Malšova Lhota tak dokázala jako první tým Černilov porazit a posunula se tak na čtvrté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Diváci viděli velmi dobrý fotbal z obou stran. My jsme podali jednoznačně nejlepší výkon v sezóně a zaslouženě jsme zvítězili.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Tým domácích byl důraznější v zakončení a zaslouženě vyhrál. O výsledku zápasu rozhodnul konec prvního poločasu a naše laciné chyby. Celý klub v Černilově zažívá restart, včetně nového výboru a za pochodu skládá prakticky nový tým mužů. Z kádru, který hrál Krajský přebor zbylo jen torzo. Prohru bereme jako facku, ze které se můžeme poučit.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - L. Kekelák [-] , L. Stoszek [-] , J. Havlena [-] , J. Jezdinský [-] (59. J. Blažek [-] ) - J. Kohoutek [-] , P. Blažek [-] , J. Koblížek [-] , P. Bednář [-] (70. V. Pásler [-] ) , J. Musil [-] (86. L. Daněk [-] ) - V. Vejr [-]

FK Černilov
A. Brom [-] - T. Schwarzer [-] , L. Daněk [-] , T. Urban [-] , K. Holeček [-] - T. Bešík [-] (70. D. Jaroš [-] ) , V. Svatoň [-] (73. M. Voltr [-] ) , J. Hrubý [-] - A. Roubal [-] , T. Matoušek [-] (46. V. Śmied [-] ) - P. Benák [-] (70. K. Žahour [-] )

ŽK: 62. J. Koblížek .
Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou nováčků lépe vyzní pro Černilov, který si odveze plný počet bodů a i nadále zůstane 100%-ní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích