3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby si připsaly čtvrtou výhru v řadě


Branky


27. P. Voštiar , 43. D. Krulich (p.) , 60. P. Voštiar - 30. J. Rolenc
0

Ve skvělé formě zastihl fotbalisty Sokola Záryby závěr podzimní části soutěže. Začali totiž sbírat body i proti silným soupeřům, což potvrdily na domácím hřišti proti Mělníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílový gól Krulicha z penalty

Hráčům hostujícího Mělníka závěr podzimu příliš nevyšel a chuť si chtěli spravit v Zárybech. Jejich soupiska pro tento zápas ale nebyla příliš četná, a tak se do sportovního svlékl pro případ nouze i trenér Željko Filipovič. V útoku pak nastoupilo kompletní duo Vysoké Rolenc - Pražák. Domácím se naopak v závěru podzimu nebývale daří a vystoupali až na 5. místo v tabulce. I úvod zápasu pro ně mohl být radostný, když Krulich napálil odražený míč zpoza vápna. Jeho střela ale jen těsně minula branku. Jinak byla ale první půlhodina hry na šance skoupá a oba týmy spíše vyčkávaly na to, co předvede soupeř. Potom se ale začaly dít věci. Ve 27. minutě šly Záryby do vedení po krásné souhře na pravé straně a neméně povedeném Voštiarově zakončení. 1:0. Hned o chvíli později přidal po úniku zkušeným lobem další gól, ten ale nakonec pro ofsajd nebyl uznán. Přišlo tak vyrovnání, když se Rolenc dostal až před brankáře Šulce, troufnul si na kličku a zakončil. 1:1. Záryby si však ještě před poločasem vzaly vedení zpátky. Aktivní Voštiar se probil do vápna, byl sražen a kopala se penalta. K ní se postavil tradiční exekutor Krulich a nemýlil se. 2:1.

 

Záryby hlídají vedení

Gól do šatny zřejmě zamával se sebedůvěrou Mělnických a ti se převážně bránili. Naopak Záryby předváděly pěknou kombinační hru, která vedla i k šancím. Žádná ale v Horvátově brance neskončila až do 60. minuty, kdy hosté vyrobili standardku v okolí vápna, což je proti týmu disponujícím Danielem Krulichem veliká chyba. Nádhernou střelu tohoto hráče dokázal Horvát vytáhnout pouze na břevno, od kterého se míč odrazil pouze k dobíhajícímu Voštiarovi a ten se nemýlil. 3:1. V závěru zápasu se projevila síla lavičky domácích, kteří do hry nasadili hned 5 čerstvých hráčů, zatímco na straně Mělníka dohrála stejná jedenáctka, která ho zahajovala. Svůj výborný výkon mohl podtrhnout opět Krulich, ale jeho další kop tentokrát brankář dokázal vytěsnit na roh. To ale nic nezměnilo na konečném vítězství Záryb 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Já jsem do zápasu zasáhnout nemohl, ale na klucích bylo znát, že mají chuť hrát a podle toho vypadala i předvedená hra. Další 3 zasloužené a hlavně důležité body!
Jiří Horvát - brankář: Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a oba týmy čekaly na chybu soupeře. Záryby narozdíl od nás hrubé chyby v obraně nekompromisně trestaly a zaslouženě vyhrály. Željko Filipovič - trenér: V sestavě bez 3 hráčů (Žaba, Ghanmi, Tyle) jsme zaslouženě prohráli. K docílení lepšího výsledku nám neprospěla správně nařízená penalta, kterou Záryby proměnily ke konci prvního poločasu. Zápas z obou stran korektní.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - M. Šťastný [-] (18. D. Vytlačil [-] ) , J. Bušínský [-] (66. J. Formánek [-] ) , D. Krulich [-] , J. Schütz [-] (71. J. Urban [-] ) , B. Mareček [-] , F. Šašek [-] , P. Voštiar [-] (78. J. Blanár [-] ) , F. Valentin [-] (86. M. Reisinger [-] ) , D. Hallík [-] , V. Valentin [-]

FC Mělník
J. Horvát [-] - J. Čermák [-] , J. Rolenc [-] , M. Pražák [-] , A. Kasal [-] , L. Rambousek [-] , T. Holub [-] , T. Jonák [-] , M. Skopka [-] , S. Vála [-] , P. Dvorný [-]

ŽK: 89. M. Reisinger - 35. P. Dvorný , 54. M. Skopka , 56. M. Pražák .
Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skřivánková Klára - KUKA Vladimír, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.