0:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany prokázaly svou skvělou formu


Branky


4. J. Smetana (vl.) , 10. R. Šelicha , 25. T. Buldra , 49. P. Hájek , 54. P. Hájek , 72. A. Javůrek
0

V nezastavitelný válec se v závěru podzimní části proměnili fotbalisté Klíčan a odnesl to další soupeř. Potupný debakl 0:6 schytal na domácím hřišti Bakov nad Jizerou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák Bakova hned ve 4. minutě

Povzbuzeni důležitou výhrou proti DBSK nastupovali do zápasu fotbalisté Bakova, kteří mohli v domácím prostředí proti lídrovi soutěže jen a pouze překvapit. Klíčany přicestovaly, jak je jejich zvykem, v nejsilnější možné sestavě a s plnou lavičkou náhradníků. Jejich cíl byl jednoznačný - udržet svou neporazitelnost i v posledním podzimním zápase. A úvod zápasu si favorit ani nemohl vysnít lepší - už po 4 minutách hry se totiž smolně do vlastní sítě trefil domácí obránce Smetana. 0:1. Fotbalová převaha byla evidentně na straně hostujícího celku, který zkušeně držel míč a vytvářel si i další šance. Góly na sebe nenechaly dlouho čekat a už v 10. minutě to bylo po zásahu Šelichy 0:2. Veškeré pochybnosti o odporu domácího týmu pak rozpustil hostující kapitán Buldra, který ve 25. minutě přidal třetí zásah.

 

I ve druhé půli 3 góly do sítě Bakova

Druhá půle nepřinesla pražádnou změnu ve vývoji zápasu a v obrazu hry - domácí zkrátka neměli síly na to, aby se zápasem cokoli udělali. Klíčany naopak oproti úvodu sezony začaly střílet branky ve velkém a i tentokrát svého soupeře nešetřily ani za rozhodnutého stavu. Hned v první desetiminutovce poločasu se dvakrát trefil Petr Hájek, který v posledních kolech hraje ve skvělé formě a střílí jeden gól za druhým. Také se již vyšvihl na metu 10 gólů a v tabulce střelců se dělí o 2. místo se svým týmovým kolegou Šelichou. Po půlhodině hry začala hromadná střídání na obou stranách a hra trochu ztratila na plynulosti. Jeden gól ale přeci jen ještě padl a postaral se o něj právě jeden ze střídajících hráčů - v 72. minutě ho vstřelil Aleš Javůrek a uzavřel tak výborný podzim Klíčan na skóre 0:6.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Z webu SK: Soupeř prokázal svou obrovskou sílu a naprosto zaslouženě zvítězil. Náš Kvapil navíc dostal červenou kartu.

TJ Klíčany
Pavel Mužíček - trenér: Již od začátku se utkání vyvíjelo v náš prospěch a naši fotbalovou převahu jsme dokázali vyjádřit i gólově. Dvanáctým hráčem byli opět naši výborní fanoušci, kteří pod vedením vůdce "Klíčanského kotle" Patrika Hellera vytvořili našim hráčům nadstandardní prostředí a patří jim tímto velké poděkování.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - L. Bláha [-] (58. J. Binder [-] ) , V. Sedláček [-] , D. Zahrádka [-] , J. Smetana [-] - J. Kvapil [-] , T. Zahrádka [-] (53. T. Vitmajer [-] ) , R. Frélich [-] , L. Vávra [-] (68. L. Kendík [-] ) - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] -

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] (68. P. Dvořák [-] ) , L. Pečeňa [-] - T. Buldra [-] (81. J. Pleticha [-] ) , A. Marek [-] (58. A. Javůrek [-] ) , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] - T. Jurčík [-] (81. O. Macek [-] ) , J. Předota [-] (81. S. Vávra [-] ) -

ŽK: 31. J. Smetana , 45. R. Frélich . ČK: 75. J. Kvapil .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - DVOŘÁK Martin, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.