1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov veze cenné body z Dolního Bousova


Branky


0

Dolnímu Bousovu výměna trenéra očekávaný impuls nepřinesla a na jeho konto přibyla další prohra. O to bolestnější, že na domácím hřišti a od souseda v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do šatny

 

Velmi důležitý záchranářský souboj se odehrál v Dolním Bousově, kam zavítali hráči Bakova nad Jizerou. Ani jeden z týmů neměl bodů na rozdávání a zejména situace domácích (8 bodů) byla kritická. Hosté přijeli s o 3 body vyšším ziskem a se změnou na brankářském postu - Majzlanovo místo tentokrát zaujal Tomáš Louda. Hosté do zápasu od úvodní minuty poslali hned 3 hráče, kteří obvykle nastupují v útoku - Vaňka, Mlynku a Michala Loudu. V úvodu zápasu byl aktivnější domácí tým a hosté zalezlí v pevné obraně spíše vyčkávali, co se bude dít. Domácí tým ale žádnou skulinku v obraně soupeře nenašel a naopak vyrobil jednu fatální chybu - brankář Stránský se v 32. minutě nedomluvil s jedním z obránců, čehož využil rychlonohý Mlynka a otevřel skóre. 0:1. Domácí ale dokázali ještě před poločasem odpovědět, o což se postaral Radek Tomíček, který přetlačil svého strážce Sedláčka a ve 42. minutě vyrovnal na 1:1.

Krásný přímý kop Bláhy

Gól do šatny domácí tým nabudil a hned po zahájení druhé půle se jeho hráči pokusili o další úder. Svůj druhý gól v zápase mohl přidat Tomíček, ovšem hlavou nastřelil pouze břevno bakovské branky. Na druhé straně v 59. minutě unikl obráncům Vaněk a byl faulován ve vápně. K zahrávání penalty se sám postavil, ale úspěšný nebyl, jelikož jeho pokus vystihl a vyrazil brankář Stránský. Tato situace se mohla stát zlomovým okamžikem zápasu ve prospěch DBSK, ale nebylo tomu tak. V 75. minutě na sebe totiž vzal zodpovědnost při rozehrávce trestného kopu hostující zkušený levý bek Bláha (39) a přesnou střelou levačkou vymetl šibenici. 1:2. Tlak domácích zesílil, ovšem s tím se objevovaly také okénka v obraně. Jednoho z nich využil neúspěšný penaltový střelec, který přesprintoval obranu a předložil Mlynkovi. Ten pak v 86. minutě uzavřel skóre zápasu na 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V zápase s Bakovem nám šlo o hodně. Každý z nás si to uvědomoval, ovšem neměli jsme sílu k tomu, abychom zápas dotáhli do vítězného konce. Zlomovým momentem mohla být chycená penalta soupeře, ale místo aby nás to napadlo, začali jsme kazit přihrávky a dávat soupeři šance.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Maryška - trenér: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Měli jsme více šancí, mohlo být rozhodnuto už po jasné penaltě. Škoda, že jí Matěj Vaněk neproměnil, ale potěšilo mě, že zvednul hlavu a připravil uklidňující třetí gól.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - M. Novák [-] , V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] , L. Zahrada [-] - P. Vacek [-] (28. T. Světlík [-] ) , M. Merva [-] (65. J. Šolc [-] ) , T. Šolc [-] , J. Kasal [-] (77. P. Ježek [-] ) , P. Vynikal [-] - R. Tomíček [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Resl [-] (49. J. Binder [-] ) , L. Bláha [-] , D. Zahrádka [-] , V. Sedláček [-] - J. Kvapil [-] (37. T. Zahrádka [-] ) , R. Frélich [-] , L. Vávra [-] - M. Mlynka [-] - M. Vaněk [-] , M. Louda [-] (77. T. Kendík [-] )

ŽK: 20. T. Šolc , 80. P. Ježek - 7. M. Louda , 31. M. Vaněk .
Místo: DBSK. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bez Milan - MEŠČAN Marek, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.