2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec v záchranářském souboji vítězný


Branky


0

Veledůležitý zápas dvou posledních týmů tabulky vyzněl pro domácí Labský Kostelec. Ten rozhodl dvěma brankami v závěrečné dvacetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí celek se před veledůležitým utkáním musel poprat s početnou marodkou, která osekala jeho lavičku na jediného hráče. Před opravdu vynikající diváckou kulisou pak utkání začali lépe domácí, když hned v úvodních minutách přimáčkli hosty a po jednom z rohových kopů mohlo být na domácí straně veselo, protože nešťastný odraz P. Tauchmana od holeně musel Prislupský vytáhnout ven z branky. Poté se převaha překlopila na stranu Lužce, který dostal příležitost zahrávat velké množství standardních situací. Hra byla v této fázi velmi rozkouskovaná a žádná velká podívaná se nekonala. D. Tauchman dostal možnost po jedné z nich vystřelit, ale rána nebyla důrazná a domácí golman neměl problém. Ani šance Kučery neskončila v síti, když tváří v tvář trefil gólmana Polmana v domácí brance. Ten se musel vytáhnout i o chvíli později po střele M. Tauchmana, kterou vyškrábl na roh. Domácí zkoušeli jednoduše posílat centrované míče do vápna Lužce. Tam ale kraloval vysoký Prislupský a v první půli tak branka nepadla.

Spasitel Novák

Hned v úvodu druhého poločasu se dostal do velké šance Lukáš Temiak, když se po přihrávce Machky dostal nekrytý před bránu, ale Prislupský jeho střelu vyrazil. O tom, jak důležitý zápas se hraje, vypovídala i situace ze 65. minuty, kdy se do hry na domácí straně dostal Tomáš Novák - hráč, který dorazil až v průběhu zápasu, aby pomohl svému týmu. Šlo o jeho vůbec první zápas v sezoně a začal ho parádně. Netrvalo dlouho a právě Novák vysunul Pazderku, který z levé strany chytrým lobem překonal Prislupského a Kostelec se konečně mohl radovat ze vstřeleného gólu! Celé akci pak přecházela zbytečná ztráta Lužce při vlastním autovém vhazování. Domácí v této části zápasu byli lepší a zanedlouho vstřelili další gól. Hostující obránce Lafek místo odkopu volil kličky před vápnem mezi třemi domácími hráči, čehož využil Lukáš Temiak a přiklepl Novákovi, který si mohl vybrat kam míč pošle a neměl problém skórovat. Lužečtí už hráli vabank a domácím se otevíraly prostory pro další šance - v přečíslení Novák nahrál Brodňanskému, který se ocitl sám před brankářem, ale vůbec netrefil bránu. Korigovat mohl ještě M. Tauchman z přímého kopu nebo Levý střelou z úhlu - ani jedna z akcí se ale neujala, a tak Labský Kostelec slaví cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - hráč: Museli jsme se porvat s prázdnou střídačkou a v první půli také s nepřízní pana rozhodčího. Naštěstí jsme to ale zvládli a bereme 3 body.

AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Tohle byl asi nejdůležitější zápas podzimu, který jsme nezvládli takticky, fyzicky ani bojovností. Zápas byl určitě minimálně remízový.



Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] - K. Temiak [-] , T. Kopejska [-] , L. Temiak [-] - O. Brodňanský [-] , V. Maistruc [-] (65. T. Novák [-] ) , M. Priatka [-] , M. Machka [-] , L. Pazderka [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Peroutka [-] , M. Kučaba [-] (68. R. Stejskal [-] ) - A. Kučera [-] (89. D. Hampl [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , P. Tauchman [-] (58. M. Rigo [-] ) , J. Uher [-] - - J. Kučaba [-] (80. P. Kerpl [-] ) , J. Lafek [-] , T. Roučka [-] (58. R. Levý [-] )

Místo: SK Labský Kostelec. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KVASNIČKA Václav, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.