2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín v Pěčicích na body nedosáhl


Branky


0

Jen kousek od zisku bodu byl na hřišti v Pěčicích hostující Řepín. Dvoubrankové manko ale jeho hráči v závěru zápasu dokázali pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Hubače

Od úvodního hvizdu sudího Muchy bylo evidentní, jakým směrem se bude zápas ubírat. Domácí drželi míč a kombinovali, zatímco hosté vyčkávali na svou šanci. Ta přišla překvapivě brzo - už ve 2. minutě se sám před brankářem objevil Jiskra, ale minul. Jinak ale byli domácí mnohem aktivnější a hosté jejich akce zastavovali jen s vypětím všech sil. Skóre se poprvé mohlo měnit v 15. minutě z kopačky Lukeše, ovšem proti byl praporek pomezního rozhodčího. Hned o 5 minut později vyvolalo další rozhodnutí sudího nevoli v domácím táboře - to když nebylo posouzeno zastavení Košťálova průniku na hranici šestnáctky jako nedovolené. Poté se krásnou individuální akcí prezentoval Volf, ale obstřelem trefil jen břevno branky, kterou tentokrát hájil Borecký. Branka tak padla až ve 37. minutě, a to po přímém kopu, jehož zahrávání se zhostil Hubač. Ten při své střele využil clony Kiceluka a dostal míč až do branky. 1:0. Ve zbytku poločasu se pak rozpoutal ještě větší kolotoč a lepší zakončení si zasloužila zejména akce Krále a Volfa, kteří se krásně prokombinovali obranou. Skórovat ovšem mohli i hosté - to by ale zakončení úniku z úhlu muselo být razantnější. Na šance velmi bohatý poločas tak nabídl jediný gól.

Drama v závěru

Ve druhé půli pokračoval obraz hry z prvního dějství, ovšem vyložených šancí na straně domácích ubylo. Pěčičtí také opět spílali sudím - a to za další gól neuznaný pro ofsajd a neodpískaný zákrok v okolí velkého vápna hostů. Přesto se ale v 71. minutě radovali ze zvýšení náskoku, když si na jeden z řady rohových kopů naskočil Lukeš a hlavou se nemýlil. 2:0. V 80. minutě pak své druhé břevno v zápase nastřelil výborně hrající Volf. I hosté se zničeho nic dostali k šanci - Dufek po přímém kopu neudržel míč, ale dorážka mířila nad branku. Hosté začali posílat dlouhé míče do vápna Pěčic a přeci jen se dočkali vyrovnání. Brankář Dufek si vybral další slabší moment, když vyrazil na rohový kop, který ovšem nezasáhl a míč se od Berana odrazil do vlastní sítě. Žádné velké drama se ale nekonalo, jelikož si Pěčice úplný závěr zápasu pohlídaly s míčem na kopačkách. Řepín tak porazily 2:1.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - obránce: Ikdyž tomu výsledek nenapovídá, utkání jsme zvládli s přehledem. 2 neuznané góly, 2 téměř jasné penalty a spousta dalších neproměněných šancí - to vše nás může mrzet. Podle mého názoru jsme odehráli jedno z nejlepších utkání podzimu. Výsledek tomu příliš neodpovídá, ale předvedená hra ano! Výborným výkonem se předvedli hlavně Jirka Volf a kapitán, trenér, masér a kustod v jedné osobě Mirek Hubač, který opět gól vstřelil a na další přihrál.

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Pěčice byly lepším týmem - byly běhavější i techničtější. Ale my jsme si taky nějaké šance vypracovali a kdybychom všechny proměnili, mohli jsme si odvézt bod.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , J. Jonáš [-] , P. Košťál [-] , M. Heřmanský [-] - P. Král [-] , M. Hubač [-] , J. Volf [-] (83. J. Jonáš [-] ) , D. Košťál [-] (70. F. Beran [-] ) - M. Lukeš [-] (79. R. Mulač [-] ) , A. Kiceluk [-] (89. A. Kriška [-] )

TJ Řepín
J. Borecký [-] - M. Matějček [-] , P. Štrombach [-] , R. Šmíd [-] , D. Dvořák [-] , J. Jiskra [-] (85. M. Labuť [-] ) , R. Černý [-] , L. Novák [-] (65. M. Kraus [-] ) , M. Merz [-] , L. Kympl [-] , T. Kalina [-] (56. V. Labuť [-] )

ŽK: 28. M. Lukeš .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucha Daniel - RADINA Marek, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.