3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec si připisuje první vítězství v sezoně


Branky


8. J. Kučaba , 70. D. Tauchman (p.) , 79. J. Uher - 18. L. Kympl , 61. M. Matějček
0

Stejně jako farma Lužce z Horních Počapel v okresním přeboru, i Lužec si o tento víkend připsal první vítězství v soutěži. Soupeřem, který to odnesl, byl Řepín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

S velkým překvapením v sestavě vyrukovali na svého soupeře fotbalisté hostujícího Řepína - v jejich záložní řadě se totiž objevil zkušený Aleš Kratochvíl, který se zřejmě nechal přemluvit k návratu na trávníky. Ten mu ale příliš nevyšel, jelikož vydržel na hřišti pouze do 17. minuty, kdy musel být střídán Matějčkem. V té době ale už hosté jednu branku ztráceli, když chyby jejich obrany využil domácí mladík Kučera a předložil před prázdnou branku Davidu Tauchmanovi. 1:0. Střídání ale jako by Řepínské probudilo a hned v následující minutě udeřili - střílený centr prolétl celým vápnem a osamocený Kympl na zadní tyči se hlavou nemýlil. 1:1. Domácí si vedení mohli vzít zpět, ale pěkný pokus Martina Tauchmana z přímého kopu dokázal Svatoš vytěsnit. V závěru poločasu plály emoce, a tak domácí kouč raději stáhnul ze hry Peroutku. Další branka ale už nepadla, a tak byl po 45 minutách hry smírný stav 1:1.



Lužec otáčí vývoj zápasu

Začátek druhé půle vyšel lépe hostům, kteří mohli jít do vedení díky střele Jiskry. S tou si ale domácí brankář Prislupský poradil a Kympl z následné dorážky netrefil pořádně míč. Hůře už ale bylo v 61. minutě, kdy utekl domácí obraně rychlonohý Šmíd, který nehamounil a ještě vyzval před prázdnou branku Matějíčka. Pro něj již nebyl problém otočit skóre. 1:2. Branka ovšem Lužec nepoložila a domácí se hnali za vyrovnáním. Nejprve střela D. Tauchmana olízla pouze tyč, v 70. minutě už ale bylo srovnáno. Sudí Chovanec se totiž rozhodl odpískat pokutový kop za faul Dvořáka na pronikajícího Martina Kučabu. Touto šancí D. Tauchman nepohrdl a bylo vyrovnáno. 2:2. Rozhodnutí pak přišlo v 79. minutě a radovali se domácí po krásném fotbalovém momentu - roh M. Tauchmana si na přední tyči našel Uher a nádhernou hlavičkou poslal míč do šibenice. V samotném závěru pak mohl vyrovnat Matějček, který se postavil k přímému kopu z hranice vápna. Jeho střela ale mezi tyče nezamířila, a tak v Lužci slaví první výhru!

 



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Jsem rád, že jsme konečně vyhráli a doufám, že už se to odrazí na našich výkonech, aby na jaře mělo cenu bojovat o záchranu.

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Za stavu 1:2 jsme byli lepší, ale byla proti nám odpískána taková nijaká penalta. Jinak fotbal nahoru - dolů, kterému by asi slušela remíza. Dnes nám ale nebylo přáno.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - M. Kučaba [-] , P. Peroutka [-] (45. F. Jirkovský [-] ) - M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , A. Kučera [-] (90. D. Hampl [-] ) , J. Uher [-] - M. Rigo [-] (63. R. Stejskal [-] ) - J. Lafek [-] , J. Kučaba [-] (58. R. Levý [-] ) , T. Roučka [-] (81. P. Tauchman [-] )

TJ Řepín
V. Svatoš [-] - P. Štrombach [-] , R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] (67. L. Werner [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Jiskra [-] , R. Černý [-] , A. Kratochvíl [-] (17. M. Matějček [-] ) , L. Kympl [-] , M. Kraus [-] , T. Kalina [-]

ŽK: 88. D. Tauchman - 16. R. Šmíd , 33. R. Černý , 69. D. Dvořák , 74. P. Štrombach .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chovanec Petr - KUKA Vladimír, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.