Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhecovaném zápase uspěli hosté


Branky


0

V zápase týmů z okresu Mělník se radovali hosté ze Řepína, kteří dokázali využít vyloučení soupeře a třemi góly v závěrečné půlhodině rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro Řepín

Ve velmi silné sestavě tentokrát přijeli do Záryb fotbalisté Řepína, kteří nutně potřebovali rozšířit svou sbírku sedmi bodů. V sestavě se objevili Matějček, který musí mnoho zápasů vynechat kvůli kolizi se svou fukcí rozhodčího a po delší absenci i Novák uprostřed zálohy. I domácí sestava se dává dohromady a v útoku se opět objevilo obvyklé duo Školák - Voštiar. Vstup do zápasu lépe vyšel hostujícímu celku, který už v 10. minutě šel do vedení. Využil při tom standardní situace, když přetažený míč jeden z útočících hráčů vrátil na malé vápno, kde se Jiskra z blízkosti nemýlil. 0:1. Vyrovnat se domácím podařilo po půlhodině hry, když se přesnou hlavičkou po krásném centru prosadil Voštiar. 1:1. Na hřišti plály emoce, a to zejména ze strany domácích hráčů, kteří byli nespokojeni s výroky sudího Pauknera. Vrchol přišel těsně před koncem poločasu, kdy byla ve prospěch Řepína odpískána penalta, kterou bychom mohli označit za "spornou". Matějček neváhal a i když si Šulc na míč sáhnul, tak proměnil, takže byl výsledný stav při odchodu do kabin 1:2.

 

Vyloučení pro domácí, góly pro hosty

Do druhého poločasu se na domácí straně dostal do hry místo Bušínského ofenzivněji laděný Schütz a domácí celek začal náporem. Úvodní Krulichovu střelu ale zastavila spojnice tyčí. Domácí se ale přeci jen dočkali vyrovnání, když Krulichův centr z rohového kopu zužitkoval stoper Šašek. 2:2. Stejný hráč byl hrdinou i dalších okamžiků zápasu, ovšem v dobrém na to vzpomínat nebude. V rychlém sledu totiž obdržel dvě žluté karty a musel ze hřiště. Početní převaha hostům svědčila a ti dokázali závěr zápasu rozhodnout ve svůj prospěch. Nejprve vstřelil důležitý třetí gól v 69. minutě Kympl, aby v samotném závěru přidali dvě pojistky Jiskra a Labuť. Hosté tak ve velmi vyhecovaném zápase nakonec zvítězili 2:5 a vezou si z utkání důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - hráč: Rozhodčí od začátku otáčel situace v náš neprospěch, s čímž jsme se nedokázali vyrovnat. Zápas byl kvůli tomu zbytečně vyhecovaný. Z naší strany nikdo nevyčníval.

TJ Řepín
Radek Černý - hráč: Do vyloučení domácího hráče se hrál vyrovnaný fotbal. Potom už to bylo jednoduché - hráli jsme trpělivě odzadu a pěkně nám to tam padalo.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - D. Krulich [-] , M. Školák [-] , D. Vytlačil [-] , J. Urban [-] (81. V. Valentin [-] ) , F. Šašek [-] , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-] , J. Bušínský [-] (46. J. Schütz [-] )

TJ Řepín
V. Svatoš [-] - M. Matějček [-] , P. Štrombach [-] (46. T. Kalina [-] ) , R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , J. Jiskra [-] (88. M. Kraus [-] ) , R. Černý [-] , L. Novák [-] (75. L. Werner [-] ) , M. Merz [-] , L. Kympl [-]

ŽK: 52. F. Šašek , 75. J. Urban , 78. O. Janáček - 72. L. Novák , 85. V. Svatoš . ČK: 65. F. Šašek .
Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Paukner Karel - VOSOLSOBĚ Lukáš, GLOGAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.