2:1
(2:1)
16. J. Šulc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby poprvé vítězně


Branky


12. D. Vytlačil , 27. J. Bušínský (p.) - 16. J. Šulc
0

Celkem slušnou bodovou sbírku měli na svém kontě před zápasem fotbalisté Záryb, ale vůbec poprvé se jim tentokrát podařilo zvítězit za 3 body. Odneslo to béčko Neratovic, které se stále trápí v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločase

Záryby vykročily za zlomením série bez prohry velmi rázně a už ve 12. minutě šli do vedení. Schütz vyslal do úniku Voštiara, který zachoval chladnou hlavu a před gólmanem Zuntem ještě přihrál nabíhajícímu Davidu Vytlačilovi. Ten už měl před prázdnou bránou snadnou úlohu, a přestože hosté ještě reklamovali ofsajd, gól platil. 1:0. Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat - Lelek vyslal po pravé straně do úniku Šulce, který chladnokrevně překonal svého jmenovce v brance Záryb. 1:1. Hosté dokonce mohli jít do vedení, ale jejich zásah po rohovém kopu nebyl uznán. Po půlhodině hry se tak vedení stěhovalo opět do držení domácího celku. Postaral se o to Voštiar, který si ve vápně obhodil obránce a byl podražen. K nařízené penaltě se postavil Bušínský, který s přehledem proměnil. 2:1. Zbytek poločasu se dohrával v rušné atmosféře plné potyček mezi hráči a další zajímavé situace před brankami se už neurodily.

 

Záryby své vedení uhlídaly

Neratovice do druhé půle vstoupily s velkou touhou po vyrovnání a brzy se to také mohlo podařit. Do šance se totiž dostal Moravec, ale jeho zakončení jen těsně minulo tyč Šulcovi branky. I v dalších minutách byli aktivnější hosté z Neratovic, ale jejich převaha vedla pouze ke střelám z větší vzdálenosti. Do šancí se příliš nedostávali ani domácí, kteří se soustředili výhradně na defenzivu, a tak zápas po výrazně klidnějším druhém poločasu dospěl k výhře domácích 2:1. Pro ty jde o první vítězství v sezoně, které zároveň znamená posun před svého dnešního soupeře a do první poloviny tabulky. Neratovicím se naopak po odchodu kanonýra Ďurindy vůbec nedaří a z 5 zápasů získaly jediný bod a vstřelily 3 branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - hráč Záryb: Zápas jsem mohl sledovat bohužel pouze jako divák, ale důležité jsou 3 body. Myslím, že oba naše góly byly regulérní, na druhou stranu můžou oba týmy být rády, že dohrály v jedenácti lidech. Hráčem utkání Voštiar - nahrál na gól, udělal penaltu a bylo na něj nespočet faulů.

FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér Neratovic: Do Záryb jsem přijel po dvou letech a musím říci, že se zde nic nezměnilo. Rozhodčí, který utkání pískal by se měl stydět, protože to je ostuda fotbalu. V cirkuse velmi dobrý výkon. Znovu se potvrdilo, že máme velké problémy v koncovce. Snahu dnes nemohu upřít nikomu, ale vím, že v některých hráčích je přesto daleko více, než na hřišti předvádějí.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - J. Formánek [-] , D. Vytlačil [-] (83. J. Urban [-] ) , J. Schütz [-] (86. L. Baloun [-] ) , B. Mareček [-] , F. Šašek [-] (72. M. Babovák [-] ) , P. Voštiar [-] (89. M. Reisinger [-] ) , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-] , J. Bušínský [-]

FK Neratovice-Byškovice B
D. Zunt [-] - M. Zeman [-] , P. Zhukovskyy [-] , P. Nezbeda [-] - V. Žežulka [-] , L. Lelek [-] - J. Moravec [-] (57. D. Dzimko [-] ) - J. Tovara [-] (77. D. Nguyen [-] ) , J. Šulc [-] , T. Dohnal [-] (69. P. Novotný [-] ) , J. Moravec [-]

ŽK: 56. B. Mareček , 70. D. Vytlačil - 14. P. Zhukovskyy , 22. J. Šulc , 26. M. Zeman , 43. J. Moravec , 61. J. Moravec , 72. V. Žežulka .
Hráči zápasu: P. Voštiar .
Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Polák Ivo - ČECHMÁNEK ING. Igor, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.