0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pevná defenziva Klíčan slaví úspěch


Branky


0

Na první bodový zisk z minulého kola nedokázali navázat fotbalisté Labského Kostelce v zápase proti Klíčanům. Hosté si odvážejí cenné tři body za hubené vítězství, které si navíc zajistili až 10 minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha Klíčan

Bez tradičního stopera Pajkrta se v dnešním utkání museli obejít fotbalisté domácího Labského Kostelce, před kterými ležel nelehký úkol - zastavit Klíčany, které ztratily jen dvakrát za remízu a ještě neprohrály. Obvyklou stoperskou dvojici museli měnit i hosté, na místo Musila se postavil Marek. Takto pozměněné týmy se musely vyrovnat s nepříliš kvalitním terénem, který k dobrému fotbalu nepřispíval. Míč byl podle očekávání od úvodního hvizdu převážně na kopačkách hostů z Klíčan, kteří se ale přes bojovnou a obětavou obranu domácích nedokázali dostávat výrazných šancí. Zajímavé šance měl domácí Kostelec, ale Priatka se po centru Skopky nedokázal poprat se zakončením ve výhodné pozici. O chvíli později pak střelu Lukáše Temiaka zlikvidoval hostující gólman Bezkočka, a tak v první půli diváci branku neviděli.

 

Rozhodnutí v závěru

Hra pokračovala ve stejném duchu i ve druhé půli a tvrdou hru na špatném terénu bohužel odnesli někteří hráči zraněním. V domácím týmu museli vystřídat Klíma a Lukáš Temiak a hosté také nezůstali v kompletním stavu, když musel hrací plochu opustit Marek. Jedno ze zranění pak nepřímo napomohlo k hostujícímu gólu - Klíčany se totiž prosadily právě ve chvíli, kdy byl jeden z domácích hráčů ošetřován za postranní čarou. Stalo se tak v 79. minutě, kdy si míč v závaru před brankou Kostelce našel Šelicha a s pomocí teče propálil brankáře Polmana. 0:1. Domácím pak k vyrovnání nepomohlo ani tříminutové nastavení, a tak si hosté vezou z Kostelce nejhubenější výhru. Díky té se drží na 2. pozici tabulky, zatímco jejich soupeř po bodovém zisku Řepína sklouzl na sestupovou předposlední pozici.

 



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - hráč Kostelce: Hosté lépe drželi míč a kombinovali, my jsme je ale do větších šancí nepouštěli. Sázeli jsme na bojovnost a rychlé protiútoky, bohužel jsme žádný nedokázali zakončit. Nakonec jsme prohráli jediným gólem.




Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] - T. Kopejska [-] , V. Maistruc [-] , L. Temiak [-] (75. V. Hlavatý [-] ) , K. Temiak [-] - T. Skopka [-] - M. Priatka [-] , M. Hlavatý [-] (71. M. Machka [-] ) , P. Klíma [-] (70. O. Brodňanský [-] )

TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - M. Krimlák [-] , L. Pečeňa [-] , Z. Malík [-] - A. Marek [-] (68. S. Vávra [-] ) , R. Šelicha [-] , T. Buldra [-] , T. Jurčík [-] , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] (87. J. Pleticha [-] ) , J. Předota [-] -

ŽK: 16. T. Kopejska , 44. M. Hlavatý - 65. A. Marek .
Místo: SK Labský Kostelec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - JAROLÍMEK Roman, GLOGAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.