Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondrac utrpěla desátou porážku, doma však potrápila Uhlířské Janovice


0

Fotbalisté Kondrace na domácím hřišti přivítali v posledním podzimním zápase 13. kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D velice silného soupeře, do Kondrace zavítaly Uhlířské Janovice, které neměly cestu za vítězstvím jednoduchou, nakonec však svou roli favorita naplnily a zvítězily těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Kondrace mělo jepičí život

Ačkoliv se Kondrac nachází v bažinách tabulky, tedy na předposledním místě, tak do zápasu vstoupila báječně a svou územní převahu dokázala přetavit v úvodní gól, když Pohorský po skvělém úniku podél postranní čáry našel přesnou přihrávkou Pavlíčka, který poslal domácí tým přesnou střelou do překvapivého vedení, to ovšem netrvalo dlouho a Uhlíři rychle reagovali.

 

Kondrac vedla od šesté minuty 1:0 a během první poloviny poločasu se jí ho dařilo úspěšně držet, jenže v čtyřiadvacáté minutě přišla také chvíle Uhlířských Janovic, respektive Zadražila, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1. Zatímco vedení Kondrace trvalo pouhých osmnáct minut, tak následná odpověď Kondrace na inkasovaný gól byla ještě rychlejší.

 

Deset minut po vyrovnávacím gólu se prosadil Žirovnický, který napřáhl z hranice pokutového území k nádherné technické střele, která zamířila přesně do horního rohu brány a Kondrac opět vedla, tentokrát 2:1. Domácí fotbalisté už ve zbytku prvního poločasu své vedení neztratili a do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením.

Uhlíři po přestávce předvedli skvělý obrat

Kondrac během letošní sezóny mnohokrát ztratila dobře rozehraný zápas, a to především malé porci tréninku, která se logicky promítá do fyzické kondice týmu. Uhlířské Janovice mohly poměrně rychle vyrovnat, brankář Císař byl ale proti a střelu hostů dokázal z vypětím všech sil vyrazit na tyč, od které se míč odrazil mimo. Vyrovnávací gól nepřišel po žádné pohledné akci, ale chybě.

 

Císař se v bráně dopustil chyby, kterou vzápětí nekompromisně potrestal Srba. Vyrovnávací branka Uhlířské Janovice nabudila a začaly se ještě více tlačit směrem kupředu, což mělo za následek po hodině hry další a vítězný gól, o který se postaral po rychlém protiútoku Veliký. Srba a Veliký se prosadili v rozpětí necelých šesti minut a otočili vývoj zápasu na stranu Uhlířů, kteří zvítězili těsně 3:2.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Jiří Janouš ml. (trenér): „V letošní sezóně jsme utrpěli další porážku o gól, která je pro nás tradiční záležitostí. Během prvního poločasu jsme se prezentovali pohlednou hrou, ta se ovšem po přestávce naprosto rozpadla. Před startem jarní fáze soutěže do týmu přijde několik nových posil a naším jediným cílem je soutěž zachránit."




Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - F. Tichý [-] , F. Sedláček [-] (50. J. Ngo [-] ) - J. Žirovnický [-] , P. Pavelka [-] - - M. Pavlíček [-] , J. Pohorský [-] , P. Šanda [-] , M. Kubín [-] , M. Šanda [-] (77. M. Chomát [-] ) , D. Kubát [-]

FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - K. Zadražil [-] , P. Boubín [-] - M. Srba [-] , M. Dotlačil [-] (76. M. Mejstřík [-] ) - M. Veliký [-] , M. Novotný [-] , P. Bureš [-] , M. Svoboda [-] , M. Kopecký [-] , D. Kulhánek [-]

ŽK: 58. J. Pohorský .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Němeček Josef - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.