1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvole obrala o body dalšího silného soupeře, Spartak získal pouze bod


Branky


0

Fotbalisté Spartaku Průhonice zavítali v předposledním kole podzimní části soutěže do Zvole, která doma v minulém kole porazila Divišov a nyní dokázala odehrát další slušné utkání před svými fanoušky proti Spartaku. Utkání skončilo bezbrankovým výsledkem 0:0 a o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější domácí a vzhledem k jejich třem tyčím, byla výhra zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod ve znamení jedné šance na obou stranách

První poločas byl poměrně vyrovnaný, i když domácí fotbalisté Spartaku Průhonice o něco lépe kombinovali a vypracovali si jednu stoprocentní brankovou příležitost, kterou ovšem Vošta nevyužil. Domácí vzápětí mohl poslat do vedení Štáfek, jeho krásná rána ale orazítkovala tyč.


Oba týmy se až na jednu výjimku k ničemu nedostaly a hra se odehrávala především ve středu hřiště, kde sváděly tuhý boj o míč. V prvním poločase se už žádný zajímavý okamžik neudál, a tak Zvole a Spartak Průhonice odcházely do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Hráči Spartaku měli po přestávce pořádné štěstí

Hostující Spartak Průhonice nastoupil do druhého poločasu v jiném rozestavení, tento tah mu ovšem vůbec nevyšel. Místo toho, aby si hráči Spartaku vytvořili územní převahu a získávali uprostřed hřiště míče, tak naopak pustili do hry domácí Zvole.


Zvole si vytvořila místy velký tlak a rozehrávala spousty standardních situací, po jedné z nichž se míč dokonce od jedné tyče odrazil do druhé a ven. Gól ve zbytku zápasu i přes tři tyče nepadl a o osudu zápasu rozhodly penalty, v nichž Spartak Průhonice naprosto vyhořel a neproměnil ani jednu z nich. Domácím stačili k výhře tři penalty.

 

Domácí fotbalisté navázali na skvělý výkon z utkání proti Divišovu a ve druhém zápase v řadě doma dokázali zvítězit, tentokrát ovšem po pokutových kopech. Spartak Průhonice podal nemastný a neslaný výkon, což po skončení zápasu přiznal i trenér hostujícího celku Vojtěch Říha.



Ohlasy k zápasu



Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér): „Ve druhém poločase jsme předvedli jeden z nejhorších výkonu podzimní části a musíme být rádi za ubojovaný bod. Následné penalty jen podtrhly náš metný výkon a dva body zaslouženě získali domácí. Jednou z mála pozitivních věcí je výkon naší mladičké stoperské dvojice (20 a 22 let), která spolu hrála poprvé ostrý soutěžní zápas. Našemu mladému mužstvu chybí přirozený leader, který by zbytek týmu usměrnil a uklidnil. V posledním kole náš čeká Divišov a my budeme muset předvést to nejlepší, co je v nás, pokud chceme pomýšlet na body.“



Sestavy


TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - M. Skalický [-] - M. Tomanec [-] , M. Štáfek [-] , P. Buriánek [-] , O. Hnát [-] , P. Gabriel [-] , J. Maláček [-] , T. Tolar [-] , M. Hrachovec [-] , J. Hala [-]

Spartak Průhonice
J. Tichai [-] - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] - Š. Vošta [-] , J. Kroh [-] , M. Brázda [-] (9. D. Finlay [-] ) , L. Mezei [-] , J. Veverka [-] , J. Kuchař [-] , O. Halbich [-]

ŽK: 90. M. Štáfek - 69. J. Kuchař , 74. L. Mezei .
Hráči zápasu: P. Kotýnek .
Místo: TJ Zvole. Počet diváků: 81. Rozhodčí: Pejša Tomáš - VOKOUN Daniel, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.