4:1
(1:0)
86. L. Stach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka po nezdaru s Ledci porazila Union!


Branky


34. D. Adam , 61. D. Adam , 81. T. Krejčí , 90. T. Valíček - 86. L. Stach
11

V dalším zápase 18. kola se utkala Košutka s Unionem. Košutka po nezdaru s Ledci porazila Union a nechala si všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství jasně ovládli domácí

Hlavní rozhodčí Milan Schingler odpískal start tohoto střetu a zápas tak mohl začít. Košutka do zápasu vstoupila výrazně lépe a dařilo se jí také dohrávat tvrdě souboje. Jejich hra byla výrazně lepší a po půl hodině se to projevilo i na skóre. V 34. minutě po skvěle umístěné střele Dominik Adam poslal domácí do jednobrankového vedení 1:0. Tato branka Košutku namotivovala k tomu, aby předváděla ještě lepší výsledky. Do poločasu se dohrálo za skóre 1:0 a do kabin šla Košutka s výrazně větším úsměvem než Union.

Jednoznačné vítězství Košutky

Druhá půle započala a Košutka vstoupila i do druhého dějství daleko lépe jak Union. V 61. minutě opět Dominik Adam vstřelil druhou branku a rázem Košutka vedla 2:0. Unionu se nedařilo zakončovat a to vedlo k další brance, kterou v 81. minutě dal Tomáš Krejčí. Hostům se ale přeci jenom povedlo skórovat. V 86. minutě se o vše postaral Ladislav Stach, který dal náplast všem svým spoluhráčům a snížil na 3:1. Posledním hřebíčkem na hrob ale byla branka Tomáše Valíčka, který se postaral o konečné skóre 4:1 v 90. minutě. V zápase padli 3 žluté karty a stadion navštívilo 100 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Do utkání proti velmi silnému soupeři jsme vstoupili s předsevzetím oproti minulému zápasu výrazně zvýšit důraz v osobních soubojích a vrátit se ke hře, kterou se snažíme prezentovat v jarní části soutěže, tj. ke kombinačnímu, konstruktivnímu fotbalu. Po vlaženém začátku, kdy nás soupeř přehrával jsme se i my osmělili a postupně se začali prosazovat. Vedení po prvním poločase 1:0 bylo zasloužené a jen díky výtečným zákrokům hostujícího brankáře nebyl rozdíl ve skóre významnější. Překonat výborného brankáře vícekrát se nám podařilo až v druhém poločase a soupeři jsme odskočili výsledkově až na 3:0. Hosté však zbraně nesložili a po naší individuální chybě snížili na 3:1 a i na dále byli ve svých výpadech nebezpeční. Definitivní uklidnění přišlo těsně před koncem utkání, kdy se nám po další velmi pěkné akci podařilo skórovat po čtvrté a zápas jsme již v poklidu dovedli do vítězného konce.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Předvedli jsme hodně špatný výkon a naše prohra je naprosto zasloužená. Košutka byla ve všem lepší a kdyby byla přesnější v zakončení, mohl být zápas rozhodnutý hodně rychle.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - D. Adam [-] , V. Kučera [-] , T. Pečenka [-] , S. Tázler [-] (62. J. Chaloupka [-] ) , J. Lhoták [-] , T. Krejčí [-] (83. T. Valíček [-] ) , J. Pečenka [-] (62. J. Škovran [-] ) , D. Král [-] , M. Vokáč [-] (83. O. Sotona [-] ) , P. Macht [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - A. Pasichnyk [-] (69. O. Cajthaml [-] ) , V. Danch [-] , V. Dziadus [-] (46. J. Pachner [-] ) , R. Červeňák [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] (81. A. Hořánek [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠMAUS Petr, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra domácích

Tady bych tipnul ideálně 01, tedy neprohru Košutky, ale dám, že vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů