3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná po napínavém střetu nechala všechny body doma!


Branky


11

Dalším zápasem 18. kola byl střet mezi Letnou a Hradištěm. Tento zápas dvou rozdílných poločasů nakonec dopadl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Letné

Hlavní rozhodčí utkání Lukáš Svoboda odpískal start tohoto střetu přesně v 16:30. Letná do zápasu vstoupila výrazně lépe a dařilo se jí hrát a kombinovat. Hradiště chybovalo a svými chybami nabídlo soupeři mnoho šancí. Petr Sýkora jednu takovou proměnil a v 20. minutě poslal domácí do vedení 1:0. Pár minut na to, v 32. minutě, Jan Diviš svou střelou vsítil druhý gól a Letná vedla 2:0. Domácí dohráli druhou půli v poklidu a zajistili si tak dvoubrankové vedení při odchodu do kabin.

Výrazné zdramatizování utkání

Druhá půle začala a vše jakoby se otočilo. Hradiště začalo hrát s daleko větší chutí a hostům se dařilo redukovat hru Letné. V 59. minutě ale Petr Domin vstřelil 3. branku Letné a Hradiště to výrazně srazilo dolů. Václav Krliš ale v 74. minutě vstřelil první branku hostů a Hradiště tak snízilo skóre na 3:1. Martin Valeček o 5 minut později výzraně zdramatizoval utkání. V 79. minutě snížil na 3:2 a domácí se začínali bát o výsledek. Ten ale do konce zůstal stejný a Letná si nechala všechny 3 body doma. V zápase padlo 8 žlutých karet a utkání sledovalo 15 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů. Ve druhé půli jsme přestali hrát a velmi jsme se báli o výsledek. Jsme rádi, že se nám nakonec podařilo vyhrát. Je to pro nás důležitá výhra.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart, hráč: První půle se nám vůbec nepovedla. Druhý poločas byl lepší, ale bohužel jsme obdrželi 3. branku. Podařilo se nám utkání zdramatizovat, ale na srovnání to bohužel nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
D. März [-] - J. Diviš [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] (35. P. Kraft [-] ) , L. Zeman [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] (46. D. Sýkora [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - M. Valeček [-] , T. Lapský [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] - N. Bilunyk [-] , H. Vladimír [-] (70. J. Kačena [-] ) , J. Soukup [-] (55. V. Tulačka [-] ) , T. Beránek [-] , V. Pikhart [-] - V. Krliš [-] -

ŽK: 30. D. Vacek , 78. T. Borkovec , 81. S. Žák , 83. M. Rampa , 88. P. Domin , 92. M. Šampalík - 9. O. Pytlík , 45. J. Soukup .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - VOTRUBA Jiří, SKÁLA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra domácích

S oběma soupeři jsme se potkali nedávno, podle výkonů proti nám je to jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích