2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karetní zápas skončil remízou!


Branky


12

Dalším zápasem 20. kola byl střet mezi Unionem a Liticemi. Tento zápas byl plný karet žlutých i červených. Report z utkání zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hlavní arbitr utkání Jiří Votruba odpískal start a mohlo se začít. Zápas začal velmi zajímavě a zajímavě se také začal vyvíjet. Ovšem lépe začali domácí, kteří skórovali už v 19. minutě, kdy Ondra Jakoubek, bývalý hráč Petřína, poslal Union do vedení 1:0. Hosté ale nepolevili a hráli velmi dobře. Díky tomu se jim také podařilo v 38. minutě odpovědět brankou na remízu 1:1. O to se postaral Pavel Vacek, který dal naději na otočení utkání. První půle tedy skončila stavem 1:1 a očekávalo se, že druhá půle bude velmi zajímavá.

Druhá půle plná karet skončila remízou

Druhá půle začala a vše se opět začalo hýbat. V 57. minutě byl oslaben Union. Ondra Jakoubek totiž dostal červenou kartu, protože dostal druhou žlutou. I přes to ale domácí skórovali v 63. minutě. O to se postaral Petr Kalaš a Union tak vedl. Hosté ale opět odpověděli. Konkrétně Antonín Hanzlíček se postaral o vyrovnávací branku na 2:2. Union byl ale opět v problémech. V 77. minutě dostal svou druhou žlutou kartu Radek Červeňák a domácí dohrávali v 9. Nic to ale se stavem utkání neudělalo a utkání skončilo remízou 2:2 a oba kluby si tak odvezli bod. V zápase padlo 10 žlutých karet a na stadionu se objevilo 30 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Slušný zápas, který jsme mohli vyhrát, kdybychom nedostávali tolik karet, i když i v devíti jsme měli na konci nějaké šance. Remíza je asi zasloužená.

TJ Plzeň-Litice
Václav Nesnídal, trenér: Náš výkon byl kompaktní a dobrý, škoda neproměněných šancí. Domácí utkání psychicky moc nezvládli a dohrávali o devíti.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Cajthaml [-] (59. P. Chudý [-] ) , V. Danch [-] (79. A. Pasichnyk [-] ) , P. Jindra [-] (46. V. Dziadus [-] ) , O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - T. Voves [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , A. Radvanovský [-] , F. Vajskebr [-] , L. Kindl [-] , J. Kanta [-] (19. J. Horn [-] ) , M. Horn [-] , A. Hanzlíček [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 38. J. Jindra , 39. R. Červeňák , 55. O. Jakoubek , 70. P. Kalaš - 39. T. Voves , 53. F. Vajskebr , 77. O. Kollros , 81. L. Kindl . ČK: 57. O. Jakoubek , 77. R. Červeňák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votruba Jiří - TOMŠÍČEK Vojtěch, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Křen
Tip experta: remíza

Zde myslím, že 2:2. Dva vyrovnané týmy, které ale rozděluje pořadí v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích