V. Ranš 15.
1:6
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec podcenil začátek a domácí se dostali do vedení, Plzenec ale opět panoval


Branky


15. V. Ranš - 16. J. Vlček , 50. J. Ledvina , 57. V. Seman , 60. P. Brejcha , 68. V. Brejcha , 89. V. Brejcha (p.)
11

Dalším zápasem 21. kola byl střet mezi domácí Roudnou a Plzencem. Tento zápas nakonec dopadl lépe pro hosty, kteří si všechny body odvezli domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle na obou stranách

Hlavní arbitr utkáníJiří Votruba odpískal start a mohlo se začít. Zápas lépe zahájili překvapivě domácí. Začali si vytvářet šance a v 15. minutě se jim podařilo dostat do vedení 1:0, toto vedení zařídil svou střelou Vítek Ranš. Plzenec to velmi zaskočilo, ale odpověď se dostala rychle. Konkrétně Jan Vlček v 16. minutě srovnal na 1:1 a mohlo se pokračovat. Následující dohrávka první půle byla velmi napínavá a kvalitní z obou stran. Konec první půle skončil za stavu 1:1.

Hosté zvrátili utkání na svojí stranu a dominovali

Druhá půle začala a Plzenec do ní vlétl nejrychleji, jak mohl. V 50. minutě Jan Ledvina otočil stav utkání a domácí se začali propadat. O 7 minut později Vojtěch Seman zvýšil na 1:3 a Plzenec už vedl o 2 branky. Dále v 60. minutě po střele Pavla Brejchy Plzenec vedl o branky 3. Navýšit se podařilo i Vladimíru Brejchovi, který vstřelil branku na 1:5. Ten samý muž ještě v 89. minutě proměnil pokutový kop a zajistil tak výhru Plzence 1:6. V zápase padli 4 žluté karty a na stadionu se objevilo 19 diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Tak s vedoucím týmem tabulky jsme odehráli velmi vyrovnaný první poločas, ve druhém už jsme bohužel nestačili.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Úvod zápasu patřil soupeři. Vytvořil si pár slibných náznaků a dokonce se dostal do vedení. Ve druhé půli už bylo vše v naší režii. Soupeř nestíhal a 5x inkasoval. Chtěl bych pochválit celý tým, ale jen za druhý poločas.



Sestavy


SK Roudná
J. Čáp [-] - J. Diviš [-] , J. Titěra [-] , F. Kotka [-] , M. Ranš [-] , J. Walter [-] (46. V. Cibulka [-] ) , V. Ranš [-] , P. Brichcín [-] , M. Šulc [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Viktora [-]

SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (72. J. Menčík [-] ) , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] (72. J. Sedlák [-] ) , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 85. J. Titěra - 39. P. Brejcha , 41. T. Pata , 44. M. Pícka .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: Votruba Jiří - MAREŠ Martin, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra hostů

Plzenec potvrdí svojí formy a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů