Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondraci se proti Říčanům nedaří, na domácím hřišti utrpěla další debakl


Branky


45. M. Pavlíček (p.) - 11. J. Olah , 20. S. Netolický , 35. J. Olah , 60. M. Koranda , 62. M. Koranda , 65. S. Netolický , 81. Z. Ulrich
0

Kondrac v sedmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D narazila na soupeře, kterého příliš nemusí. Říčany v posledním vzájemném měří sil porazily Kondrac vysoko 6:0 a v tomto utkání byl výsledek téměř totožný. Říčany si na domácí fotbalisty opět vyšláply a tentokrát je porazily pro změnu 7:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Olah potvrdil pověst obávaného střelce

Kondrac rozhodně nechtěla zopakovat výsledek z posledního zápasu a do utkání vykročila dobře, když se v úvodní šanci ocitl po pěkné individuální akci Radim Kašpar, který se vzápětí ocitl sám před bránou, ale jeho následná střela zamířila nad břevno.  Vzápětí přišel na opačné straně trest, když se po deseti minutách prosadil nádhernou střelou ze střední vzdálenosti Jan Olah, na jehož navázal Stanislav Netolický a Říčany vedly od dvacáté minuty 2:0. 

 

Jan Olah byl po úvodním gólu při chuti a deset minut před koncem prvního poločasu vstřelil svůj druhý gól, kterým poslal Říčany do tříbrankového vedení. Ačkoliv byla Kondrac zralá na ručník, těsně před přestávkou se ji podařilo snížit a vzhledem k dalšímu průběhu zápasu vstřelit alespoň čestný gól, o který se postaral Martin Pavlíček. Jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou a Martin Pavlíček pokutovým kopem nepohrdl. Říčany vedly po poločase 3:1.

Říčany po přestávce na hřišti dominovaly

Pokud chtěli domácí ještě se zápasem něco udělat, tak to se jim hrubě nepovedlo. Kondrac si po hodině hry vybrala hodně slabou chvíli a během pouhých pěti minut inkasovala tři góly, když se v rozpětí necelých 120 sekund prosadil Martin Koranda a vzápětí také Miroslav Netolický. Oba hráči se během utkání blýskli dvěma góly a devět minut před koncem se zapsal na listinu střelců také Zdeněk Ulrich, který dal konečnou podobu výsledku 7:1.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Jiří Janouš ml. (trenér týmu Kondrac): „Ačkoliv jsme prohráli rozdílem dvou tříd, porážka mě nemrzí tolik jako ta s Jankovem. Říčany patří mezi velice kvalitní týmy, s nimiž se v současné době nemůžeme měřit. Sice nerad, ale musím přiznat, že naši hráči téměř netrénují, což se pochopitelně do zápasu poté promítne. Příští týden nás čeká duel se Struhařovem, na jehož hřišti bychom měli zvítězit, pokud se chceme v soutěži udržet."




Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - P. Pavelka [-] (46. F. Sedláček [-] ) , D. Kubát [-] , J. Ngo [-] , J. Žirovnický [-] - M. Pavlíček [-] - M. Kubín [-] , P. Šanda [-] , M. Šanda [-] , R. Kašpar [-] (35. M. Chomát [-] ) , F. Tichý [-]

Říčany
T. Hubínek [-] - M. Hemelík [-] , D. Vilhelm [-] , V. Dobrý [-] , T. Michal [-] - Z. Ulrich [-] , O. Marušák [-] (70. P. Bečvář [-] ) , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] (76. J. Hausenblas [-] ) - J. Sus [-] , J. Olah [-] (76. M. Pont [-] ) -

ŽK: 73. D. Kubát - 45. V. Dobrý , 45. D. Vilhelm .
Hráči zápasu: S. Netolický , M. Koranda , J. Olah .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.