3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhlířské Janovice uhrály remízu v Týnci, bonusový bod získali domácí


Branky


0

Fotbalisté Uhlířských Janovic zavítali v osmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště Týnce nad Sázavou, který se nachází na čele tabulky a do zápasu vstupoval jako papírový favorit. Zápas skončil po devadesáti minutách nerozhodně 2:2 a o osudu bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější domácí hráči Týnce a nakonec ztratili proti Uhlířům pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týnec předvedl před přestávkou skvělý obrat

Uhlířské Janovice vstoupily do zápasu velmi dobře a od úvodních minut byly nebezpečnějším týmem. První šanci ještě dokázal brankář a kapitán Týnce Lukáš Vašák skvělým zákrokem zneškodnit, po čtvrthodiny už byl ale překonán, když se přesnou střelou prosadil Martin Svoboda.

 

Inkasovaný gól domácí Týnec nad Sázavou probudil a také domácí s přibývajícími minutami začali tlačit směrem kupředu. Po půlhodině hry měl Týnec ideální možnost vyrovnat, když zahrával pokutový kop Roman Orsák, jehož vychytal brankář Pavel Hromádka a jeho následná dorážka zamířila nad.

 

Ačkoliv Týnec zahodil pokutový kop, vyrovnat se mu nakonec přece jen podařilo, když se v šestnáctce skvěle zorientoval v šestatřicáté minutě hrající trenér Radek Skála a přesnou střelou zamířil k tyči.

 

Aby toho drama nebylo málo, domácí čtyři minuty před přestávkou dokázali zápas otočit na svou stranu, když se po rohovém kopu Romana Orsáka prosadil přesnou hlavičkou Tomáš Koubek. Hosté mohli inkasovat v rychlém sledu potřetí, ale Radka Skálu brankář Pavel Hromádka vychytal.

Uhlíři po přestávce zabrali a dotáhli zápas do penalt

Ve druhém poločase se Uhlířské Janovice začaly čím dál více tlačit směrem kupředu a po téměř hodině hry se dočkali vyrovnání, když skvěle sehraný rychlý protiútok zakončil přesnou střelou Radek Tancer. Uhlíři se poté mohli postaral o další zvrat v zápase, domácí ale podržel skvělý Lukáš Vašák.

 

V závěru zápasu se mohlo potvrdit známé pravidlo: “Nedáš, dostaneš”, hlavička Davida Kopty ale zamířila těsně mimo a o osudu zápasu musely rozhodnout pokutové kopy, které rozhodla šestá série, v nichž Uhlířské Janovce bránu přestřelily a bod navíc zůstal v Týnci.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér Týnec nad Sázavou): „Dnes jsem byl spokojen pouze s druhou polovinou prvního poločasu, vstup do zápasu se nám příliš nepovedl. Ve druhé půli jsme na nemastný výkon ze začátku zápasu navázali a Uhlířské Janovice nás dostaly pod velký tlak. Hosté by si bonusový bod zasloužili více, ale náš tým podržel několikrát skvělý brankář Lukáš Vašák. V penaltovém rozstřelu stálo štěstí na naší straně."

FK Uhlířské Janovice
Vladimír Boubín (trenér FK Uhlířské Janovice): „Do utkání jsme vstupovali s taktikou vyrážet do rychlých protiútoku, což se nám podařilo, a po jednom z nich jsme vstřelili úvodní gól. Půlhodiny jsme hráli dobře, poté jsme ale dvakrát zaspali a domácí zápas ještě do přestávky otočili. Ve druhém poločase jsme opět spoléhali na protiútoky, z jednoho z nichž se prosadil Tancer a vyrovnal na 2:2. Vzápětí jsme mohli zápas strhnout na svou stranu, ze tří slibných příležitostí jsme ale ani jednu nevyužili. V samotném závěru mohl rozhodnout Jelínek, stoprocentní šanci ale neproměnil a v penaltovém rozstřelu jsme ani tentokrát neuspěli.“



Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] , O. Stejskal [-] , R. Skála [-] (56. R. Kavoň [-] ) , J. Horký [-] , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] , T. Koubek [-] (73. M. Moravec [-] ) , M. Mach [-]

FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - P. Boubín [-] , K. Zadražil [-] , J. Uher [-] - M. Kopecký [-] , M. Dotlačil [-] , M. Srba [-] - T. Wolf [-] - M. Svoboda [-] (80. M. Jelínek [-] ) , R. Tancer [-] , M. Vedral [-]

ŽK: 62. R. Kavoň .
Hráči zápasu: L. Vašák , R. Orsák , R. Skála .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 113. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Petr, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.