2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhařov obral v okresním derby o body Zdislavice


Branky


0

Struhařov zavítal v 5. kole 1.B třídy skupiny D na hřiště Zdislavic, kde mohl klidně vyhrát. Zápas však po krásném ofenzivním fotbalu, který přinesl kromě čtyř gólů také tři tyče, a výsledku 2:2  musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější fotbalisté nováčka soutěže. Struhařov radoval z vítězství 3:2 po penaltách, klidně si ale ze Zdislavic mohl odvést tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný ofenzivní fotbal z obou stran

Oba týmy vstoupily do zápasu z touhou po vítězství, jenže bezhlavé útočení také znamenalo otevřenou obranu. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale žádný z hráčů pobíhajících na zeleném pažitu dlouho nebyl schopný rozvlnit síť. Zejména Struhařov měl obrovské šance. Ondřeji Kocábkovi nebylo přáno a během prvního poločasu dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci.

Bezbrankové skóre netrvalo dlouho

Struhařov své šance za absence potřebného štěstí neproměnil a krátce po přestávce za to pykal, když se ve devětačtyřicáté minutě prezentoval razantní Martin Šanda, jehož pokus nedokázal hostující brankář Pavel Pessr vytáhnout mimo tři tyče. Hosté se rozhodli pět minut po inkasovaném gólu střídat a na hřiště vyběhl místo Vojtěcha Zmeka čerstvý Petr Hocek.

 

Trenér Jiří Kubásek si mohl mnout ruce, protože střídající Petr Hocek se po necelých osmi minutách od příchodu na hřiště prosadil a vyrovnal na 1:1, když zakončil krásnou kombinaci Struhařovi střelou do prázdné brány. Hra ze strany na stranu pokračovala a necelých dvacet minut před koncem převážil misky vah na stranu domácích Zdislavic přesnou střelou Martin Lapáček.

 

Vypadalo to, že by domácí fotbalisté mohli nadějný výsledek zuby nehty udržet, ale nakonec se jim to nepodařilo, sedm minut před koncem totiž podruhé v zápase udeřil střídající Petr Hocek a svým druhým gólem poslal zápas do pokutových kopů, v nichž byl nakonec jeho tým úspěšnější a zásluhou Pavela Pessra, který chytil dvě penalty, se radoval z vítězství.



Ohlasy k zápasu



Struhařov
Zdeněk Pessr (asistent Struhařova): „Se dvěma body jsme spokojení, ačkoliv jsme mohli vyhrát. Měli jsme dost brankových příležitostí, jenže jsme je nedokázali proměnit. Jsme rádi, že jsme na penalty vyhráli.“



Sestavy


Zdislavice
P. Klenot [-] - M. Lapáček [-] , J. Staněk [-] , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , P. Bouček [-] , M. Bárta [-] , T. Bouček [-] , D. Jankovský [-] , J. Gregor [-]

Struhařov
P. Pessr [-] - J. Kaňka [-] , T. Hovorka [-] , M. Kůstka [-] , O. Kocábek [-] (60. M. Michálek [-] ) , D. Sysel [-] , J. Veselý [-] , V. Zmek [-] (50. P. Hocek [-] ) , O. Hroch [-] , S. Shapoval [-] (72. J. Fürbacher [-] ) , P. Koblasa [-]

ŽK: 38. P. Bouček , 59. D. Jankovský , 65. T. Bouček , 85. V. Müller - 87. J. Kaňka , 90. O. Hroch .
Hráči zápasu: P. Klenot - P. Pessr , O. Kocábek , P. Hocek .
Místo: TJ Zdislavice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Velebil Tomáš - RYBKA Zdeněk, MACHÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.