M. Mach 24.
M. Mach 39.
R. Orsák 58. (p.)
J. Horký 60. (p.)
R. Skála 64.
L. Víšek 84.
6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Týnci se odehrála senzace kola, Divišov inkasoval venku debakl


Branky


24. M. Mach , 39. M. Mach , 58. R. Orsák (p.) , 60. J. Horký (p.) , 64. R. Skála , 84. L. Víšek - 6. Z. Pekárek
0

Zápas mezi Týncem nad Sázavou a Divišovem sliboval vyrovnaný průběh, i když favoritem zápasu byli po dvou vyhrách hosté, kteří se také ujali vedení a svou roli potvrzovali, jenže poté přišlo několik okamžiků, které zásadně ovlivnili střetnutí a Divišov nakonec odjel z Týnce s překvapivou porážkou 6:1. Stoprocentní Divišov poprvé padl a Týnec se na něj bodově dotáhl a navíc ho díky lepšímu skóre předskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divišov neuhlídal dvě standardní situace a tvrdě za to pykal

Divišov nastoupil do zápasu v roli favorita a tu ihned po úvodním hvizdu naplňoval. První gól domácí hráči vstřelili již v šesté minutě, když se po centru z rohového kopu prosadil Zdeněk Pekárek. V úvodu zápasu šlo vše podle plánu a nikdo nečekal to, co se odehrálo ve zbytku nejen prvního poločasu, ale také celého zápasu. První klíčový okamžik nastal v polovině prvního poločasu, když jeden z nejlepších hráčů na hřišti Jan Jíša musel střídat kvůli zranění.

 

Týnec nad Sázavou jako by během střídání hostů nabyl neskutečnou energii a rozhodl se odehrát jeden z nejlepších zápasů v letošní sezóně, ačkoliv ta je teprve na začátku. Domácí byli nebezpečnější a nutili Divišov k chybám. Největší z nich přišli při bránění rohových kopů, po kterých se ještě před přestávkou prosadil dvakrát Milan Mach a sám dokonal velký obrat. Týnec nad Sázavou odcházel do kabin za těsného vedení 2:1, to však netrvalo dlouho.

Týnec nad Sázavou po přestávce rozjel velký kolotoč

Pokud by někdo čekal, že se Divišov po přestávce zvedne a ještě s nepříznivým vývojem něco udělá, ten by se šeredně mýlil. Téměř po hodině hry vytvořili hráči Divišova během necelých tří minut dva pokutové kopy. První penaltu vybojoval hrající trenér Radek Skála, kterého fauloval v pokutovém území brankář Patrik Hrabánek. Domácí nabídnutými šancemi nepohrdli a ze značky pokutového kopu se prosadili Roman Orsák a Jakub Horký.

 

Zranění a dvě penalty totálně zmařily veškeré naděje Divišova se zápasem ještě něco udělat, a aby toho nebylo málo, ve zbytku zápasu inkasovali ještě další dva góly. Netrvalo to dlouho a po posledním gólu Jakuba Horkého se po centru Milana Macha prosadil Radek Skála, na jehož gól navázal šest minut před koncem zápasu Lukáš Víšek, který upravil skóre na konečných a překvapivých 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér Týnec nad Sázavou): „Po výhře v derby jsem samozřejmě spokojený, Divišov je velice kvalitním týmem a ani omylem mě nenapadlo, že by zápas mohl být takhle jednoznačný. Kluci si zaslouží velkou pochvalu, protože dnes jezdili doslova po zadku a dali do toho všechno.“




Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , L. Víšek [-] , O. Stejskal [-] (56. M. Havelka [-] ) , R. Skála [-] (81. T. Koubek [-] ) , J. Horký [-] , R. Orsák [-] (75. B. Vosička [-] ) , M. Štambeský [-] , M. Mach [-] , Š. Petrášek [-]

TJ JAWA Divišov
P. Hrabánek [-] - L. Hronek [-] , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] (46. M. Hanuš [-] ) , M. Lehán [-] (75. L. Svoboda [-] ) , Z. Pekárek [-] (81. L. Janovský [-] ) , J. Vondrák [-] , T. Macháček [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] (23. M. Babický [-] )

ŽK: 12. M. Radačovský , 21. J. Horký , 35. M. Mach - 42. M. Hanuš , 53. Z. Janovský , 57. P. Hrabánek , 74. L. Hronek .
Hráči zápasu: M. Mach , R. Skála .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - VELEBIL Tomáš, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.