1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Struhařova potrápil Teplýšovice


Branky


0

V neděli odpoledne se představil na svém hřišti i druhý nováček letošního ročníku Fair Credit 1.B třídy Struhařov, který doma přivítal Teplýšovice, a stejně jako Jankov zápas po devadesáti minutách skončil remízou 1:1. Struhařov však v penaltovém rozstřelu tak úspěšný nebyl a Teplýšovice nakonec zvítězily po penaltovém rozstřelu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplýšovice od úvodu potvrzovaly roli favorita

Hosté se ocitli v první slibné příležitosti již v sedmé minutě, když jeden z hráčů Teplýšovic orazítkoval břevno. To, zda to bylo chtěné či ne, necháme na jeho posouzení. V dalším průběhu zápasu byli stále lepší hosté, kteří si vytvořili další slibné brankové příležitosti, gól se jim však vstřelit nepodařilo a vzápětí mohli udeřit domácí.

 

Kapitán Struhařova Ondřej Hroch to vzal v polovině poločasu na sebe a jeho následná střela zamířila těsně mimo. Šest minut před koncem prvního poločasu se málem domácí fanoušci radovali opět z gólu, když se ve velice slibné šanci ocitl Roman Folprecht, tváří v tvář ale brankáře Jiřího Měsíčka nepropálil. Folprecht se ale ještě před přestávkou vzápětí gólu dočkal, když ho přesnou přihrávkou našel Serhyi Shapoval.

Struhařov po přestávce zabral a mohl zápas otočit

Po přestávce se domácí Struhařov snažil jednogólový náskok soupeře ze závěru prvního poločasu smazat, střídající Josef Kaňka rozjel s Ondřejem Hrochem rychlý protiútok, nadějná herní situace však do zdárného konce dotažena nebyla. Domácí slibnou příležitost nevyužila a na opačné straně vzápětí po hodině hry přišel trest z kopačky Pavla Breburdy, který poslal zápas do penaltového rozstřelu.

 

Ačkoliv Struhařov inkasoval vyrovnávací gól, stále se prezentoval ofenzivním fotbalem a snažil se favorizované Teplýšovice porazit. Hrdinou zápasu se mohl stát společně s Ondřejem Hrochem David Sysel, jehož střelu nejprve brankář Jiří Měsíček skvělým zákrokem vyrazil, zatímco hlavička po dobrém centru z rohového kopu zamířila těsně mimo. Zápas tedy došel do penalt, v němž se neprosadili dva domácí fotbalisté a Teplýšovice vyhrály na penalty 4:2.



Ohlasy k zápasu


Struhařov
Zdeněk Pessr - asistent trenéra Struhařova: „V prvním poločase jsme měli velké štěstí, soupeř byl totiž lepší a tlačil se do dobrých brankových příležitostí, přesto jsme těsně před přestávkou šli do vedení, když jsme potrestali chybu brankáře. Po přestávce jsme hru úplně otočili a byli jsme lepším týmem. Teplýšovice sice vyrovnaly, ale my jsme v závěru zápasu mohli rozhodnout, kdybychom tři úniky na bránu zakončili přesnou střelou."




Sestavy


Struhařov
P. Pessr [-] - D. Sysel [-] , Z. Pessr [-] , J. Veselý [-] (31. J. Kaňka [-] ) , V. Zmek [-] (76. M. Michálek [-] ) , O. Veselý [-] , O. Hroch [-] , S. Shapoval [-] , R. Folprecht [-] , P. Koblasa [-] , V. Kaucký [-] (72. J. Hroch [-] )

Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , T. Rosenvald [-] (77. L. Kaňka [-] ) , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (67. P. Mládek [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , J. Kubálek [-]

ŽK: 55. V. Zmek , 87. M. Michálek , 87. S. Shapoval - 47. D. Král , 58. M. Podhorský , 80. J. Nerad .
Hráči zápasu: O. Hroch , R. Folprecht , D. Sysel - J. Měsíček .
Místo: Jiskra Struhařov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Macháček Karel - KAUCKÝ Miloš, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.