P. Breburda 67.
P. Chomát 87. (p.)
2:3p.
(0:1)
19. J. Sus
73. J. Olah
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říčany na úvod soutěže uspěly po penaltovém rozstřelu


Branky


67. P. Breburda , 87. P. Chomát (p.) - 19. J. Sus , 73. J. Olah
0

Říčany v úvodním zápase nové sezóny na hřišti Teplýšovic dvakrát vedly, ani v jednom případě však své vedení nedokázaly udržet a utkání došlo po remíze 2:2 do penaltového rostřelu, v němž byli úspěšnější fotbalisté Říčan a radovali se z vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šance na obou stranách

Oba týmy hrály od úvodních minut vyrovnaný fotbal. První vzrušení přinesl zákrok Měsíčka, který zneškodnil střelu Marušáka, a domácí ihned vyrazili do rychlého protiútoku, po němž se musel činit také Bébr. A situaci zvládl, když za svá záda nepustil střelu Rosenvalda. 

 

Na první gólový okamžik se čekalo do devatenácté minutě, ve které Jan Sus napřáhl ze střední vzdálenosti k nádherné táhlé diagonální střele a jeho rána zamířila do horního rohu brány. Měsíček tentokrát již kapituloval, nutno však říci, že proti Susově střele neměl šanci.

Druhý poločas vyšel lépe Teplýšovicím

Po přestávce se oba týmy prezentovaly pohledným ofenzivním fotbalem a zejména před bránou Říčan bylo občas pořádně horko. Největší příležitost ve druhém dějství měl na kopačce Breburda, jehož táhlá střela orazítkovala břevno. Branková konstrukce hostům pomohla, ale po hodině hry už vyrovnávacímu gólu nic zabránit nedokázalo.

 

Ottl v 67. minutě přesně odcentroval a Král jemnou tečí míč posunul k Breburdovi, který ve skluzu vyrovnal na 1:1. Domácí hráči se ale radovali z vyrovnávacího gólu pouhých šest minut, než hosty poslal rychle zpět do vedení Jan Olah, který z hranice pokutového území zamířil přesně k tyči.

 

Teplýšovice byly ve druhém poločase nebezpečnější a za zápasu si rozhodně zasloužily odnést minimálně bod. Fotbalová spravedlnost se ukázala v samotném závěru zápasu, i když někdo by o tom mohl pochybovat. Pavel Chomát tři minuty před koncem proměnil pokutový kop a poslal zápas do penaltového rozstřelu, v němž ale nakonec byli úspěšnější hosté ze hřiště soupeře si nakonec vítězství přece jen odvezli.



Sestavy


Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , T. Rosenvald [-] , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (82. L. Kaňka [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] (70. P. Mládek [-] ) , J. Kubálek [-]

Říčany
M. Bébr [-] - P. Bečvář [-] , M. Adžič [-] , T. Michal [-] (87. O. Havelka [-] ) - J. Sus [-] , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] , O. Marušák [-] (32. J. Pavlíček [-] ) , V. Dobrý [-] - J. Olah [-] , M. Hemelík [-] -

ŽK: 37. M. Ottl , 68. P. Chomát - 27. S. Netolický , 65. J. Pavlíček , 68. J. Olah , 82. M. Koranda , 88. J. Sus .
Hráči zápasu: P. Breburda .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.