1:3
(0:1)
25. J. Ernest
49. J. Ernest
59. M. Pužík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov prokazuje svou rostoucí formu a opět zvítězil


Branky


72. M. Zárybnický - 25. J. Ernest , 49. J. Ernest , 59. M. Pužík (p.)
0

Utkání mezi Březnicí a Komárovem bylo plné očekávání. Domácí potřebují sbírat body, jako sůl naopak FK Komárov stoupá směrem ke špici tabulky a v posledních zápasech válcuje jednoho soupeře za druhým. Čekal se vyrovnaný duel a hlavně se čekalo, kdy se konečně Březnice chytí. V tomto utkání se to nestalo a hráči komárova si mohli po zápase střihnout svůj vítězný pokřik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase domácí tahali za kratší konec

První poločas nám nabídl vyrovnanou bitvu, jenže ta trvala jen do chvíle než si hosté vytvořili sovou první šanci, kterou sice neproměnili, ale poznali, že když chtějí, tak si soupeřem mohou v klidu pohrávat. To se také stalo. Komárovští drželi míč a díky chladné hlavě hráčů na středu zálohy a obrany nedělali chyby. První branka hostů padla v pětadvacáté minutě, kdy se trefil Jaromír Ernest, který si našel cetu k míči, podíval se, kde stojí brankář a nemýlil se. Tato branka způsobila ještě větší klid na kopačkách hostů a naopak křečovitost při kombinacích domácích, kteří prakticky neměli žádné šance. Komárov v tomto utkání nepostrádal ani bojovnost, o kterou se staral především obětavý David Pergl. Do pětačtyřicáté minuty už však branka nepadla a do šaten se šlo za stavu 0:1.

Rychlý gól a penalta definitivně rozhodli.

Druhý poločas byl jasně pod kontrolou hostů, kteří zhruba pe čtyřech minutách dali další branku. Postaral se o ní opět Jaromír Ernes, kterému se tento zápas nesmírně povedl a svůj výkon korunoval, jak se sluší a patří dvěmi brankami. Po tomto gólu bylo rozhodnuto navíc po chvíli přišla další branka a to po faulu Petra Štolby ve vlastním pokutovým území. K penaltě se postavil tradiční exekutor standartních situací čerstvě jednadvacetiletý Michal Pužík a nemýlil se. Domácí prohrávali už 0:3 a to se psala teprve třiašedesátá minuta. Pak sice přišlo snížení v podání Martina Zárybnického, ale to bylo vše a oba týmy se rozloučili se soupeřem po výsledku 1:3 pro FK Komárov.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
David Pergl: Dali jsme do toho to srdíčko a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Březnice 1918 o.s.
T. Vaněček [-] - V. Češka [-] , D. Cvrk [-] , M. Žid [-] (65. J. Jindřich [-] ) , T. Vácha [-] (86. M. Janošec [-] ) - J. Mayaleh [-] (84. M. Fait [-] ) , M. Branžovský [-] , L. Manda [-] (57. P. Štolba [-] ) , M. Zárybnický [-] , D. Plechata [-] - S. Soldát [-] (80. M. Hošna [-] )

FK Komárov
D. Grunt [-] - L. Kolář [-] , M. Hlavatý [-] , J. Ernest [-] (76. J. Votava [-] ) , D. Pergl [-] , V. Komínek [-] , J. Zeman [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Pužík [-] , J. Martinkovič [-] , P. Hlavatý [-] (71. O. Král [-] )

ŽK: 15. M. Žid , 59. P. Štolba , 64. S. Soldát , 81. D. Cvrk .
Místo: SK Březnice. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Pejša Jakub - PEJŠA Tomáš, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.