3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si doma s přehledem došel pro 3 body


Branky


0

Tohle byl zápas, od kterého nikdo nevěděl, co čekat. Domácí Komárov hraje velmi bojovným stylem a svým napadáním nutí obránce k chybám. Naopak Spartak profituje z drzého mládí v útoku. Vlastně celkově má Spartak nejmladší tým ze všech účastníků soutěže, což je dáno hráči na střídavém startu v ligovém 1.FK.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pužík rozhodl utkání

Komárov si hned v úvodu zápasu nebral servítky a do soupeře se pustil od prvních minut. Díky skvělému pressingu měli komárovští stále míč na svých kopačkách častěji. Na gól jsme čekali jen do 6. minuty, kdy domácí stoper Michal Pužík našel míč, podíval se směrem k soupeřově bráně a chladnokrevně zakončil - 1:0. Hráči z Příbrami v tomto zápase neměli k dispozici hráče z příbramské juniorky a na výkonu to bylo znát. Komárov ovládal hru. Jediné nebezpečí Spartaku bylo, když se na kopačky dostal míč k Ondřeji Machkovi nebo Robertu Lagronovi, kteří se snažili tvořit hru. Komárov si vytvářel velké množství standartních situací a po jedné z nich se opět trefil domácí Michal Pužík a tento jednadvacetiletý hráč zvýšil v 33. minutě už na 2:0. 

Hosté branku nevstřelili

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy v naprosto rozdílným rozpoložení. Domácí hráli naprosto v klidu. Kontrolovali hru a nepousštěli se do významnějších útočných výpadů. Oproti tomu hosté byli rozděleni na dvě skupiny. Bylo vidět, že v týmu hostí byli hráči, kteří byli s výsledkem smířeni. To samozřejmě vedlo k rozporům mezi spoluhráči. Bojovným výkonem se prezentoval především Robert Lagron, na kterém bylo opravdu vidět, jak ho daný stav zápasu štve. Bohužel s výsledkem příbramští už nic nezmohli a naopak v 81. minutě inkasoval poslední branku. Vstřelil jí Zdeněk Kašpárek a potvrdil tým vítězství svého týmu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Vedoucí klubu: Nečekali jsme, že tento zápas bude takhle jasný. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech.




Sestavy


FK Komárov
D. Grunt [-] - L. Kolář [-] , M. Petráš [-] (46. Z. Kašpárek [-] ) , M. Hlavatý [-] , J. Ernest [-] (72. J. Palek [-] ) , D. Pergl [-] , V. Komínek [-] , J. Zeman [-] , M. Pužík [-] , J. Martinkovič [-] , P. Hlavatý [-] (83. O. Král [-] )

Spartak Příbram B
J. Zykán [-] - J. Gregořica [-] , M. Špinar [-] , J. Jezbera [-] (72. X. Nguyen [-] ) , R. Lagron [-] , O. Machek [-] , J. Dučák [-] , M. Schöbel [-] , P. Plíhal [-] , J. Trefný [-] , J. Opička [-]

ŽK: 63. M. Hlavatý - 51. J. Gregořica , 56. O. Machek .
Místo: Komárov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dragoun Radek - MEŠČAN Marek, KOČÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.