4:1
(4:0)
63. O. Valta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševci překazili vítěznou sérii Tochovic


Branky


11. J. Pouček , 17. J. Pouček , 28. P. Foltýn , 36. P. Foltýn - 63. O. Valta (p.)
0

Vítejte u reportu z utkání mezi Ševci z Nového Knína a favorizovaným klubem z Tochovic, který se odehrál v sobotu odpoledne v Novém Kníně.

Domácí se postupně oklepali z na body chudého startu do sezóny a chtěli se porvat o první vítězství na svém hřišti. Zabránit jim v tom přijeli borci z Tochovic, kteří až do nedávna suveréně kralovali soutěži a všem týmům sázeli velké množství branek. 

V předchozím kole hrál Nový Knín na hřišti nevyzpytatelného Komárova a dokázal tam získat všechny tři body po výhře 2:1. Ani Tochovičtí neměli lehkého soupeře, přijel k nim celek Sedlčanského "béčka". Tochovice zvítězily na penalty 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po 45 minutách

Začněme zajímavostí. Josef Frait, který působil na Dobříši si právě z tohoto klubu přivedl tři základní stavební kameny základní sestavy, Jana Ducha, Pavla Foltýna a Lukáše Vostrého. Tito hráči výrazně promluvili do vývoje utkání.
 Úvod utkání vzali domácí pevně do svých rukou. Navzdory všem očekáváním se otěží zápasu chytili domácí a okamžitě si vypracovali několik slušných šancí. Po několika záverech přišla v 11. minutě první branka. Teprve devatenáctiletý Josef Pouček si našel volný prostor a nekompromisně poslal svůj tým do vedení. Hosté působili velmi nejistě a bylo slyšet i pár názorů, které si Tochovičtí hráči vyměnili. Domácí převyšovali ve všech směrech a výsledkem byla odměna v podobě dalšího gólu mladého útočníka Poučka, který na svůj druhý gól nemusel čekat ani 10 minut. Opravdu to vypadalo, jako kdyby černobílí ještě byli v kabině. V první půli si nevytvořili téměř žádné velké šance a spíše nám ukazovali jen nepřesnosti a zbrklé chyby. Naopak Ševci hráli naprosto v pohodě a na jejich kontě přibývaly další šance a také góly. Na 3:0 zvyšoval středopolař Foltýn , který ještě před poločasovým hvizdem zvýšil už na 4:0.

Poprvé domácí výhra

Ve druhé půli hosté konečně rozmrzli a hra se velmi vyrovnala. Nebylo to tak jednostrané jako v první půli a poměr šancí se také vyrovnal. Překvapení se ale nekonalo. Ševci drželi jasný čtyřbrankový náskok a spíše se snažili držet míč na svých kopačkách. Tochovičtí už téměř smířeni, že s výsledkem nic neudělají se snažil docílit alespoň čestného úspěchu v podobě gólů. Šance měli. Nejprve Ivaník nedokázal využít své šance a ani Valta neukázal co v něm je. Nicméně šance si vytvářeli i domácí. Bohužel pro ně nedokázali být tak produktivní, jako v prvním dějství utkání. To samé dnes platilo pro hráče hostů, kteří taktéž zahodili pár slibných šancí. Čestného úspěchu se nakonec přeci jen dočkali. Z pokutového kopu se nemýlil jeden z nejlepších kanonýrů soutěže Ondřej Valta, který na svůj mladý věk dokazuje, že v sobě má obrovský potenciál. Ne nadarmo mu poluhráči přezdívají "Messi". Penalta byla poslední zajímavostí v zápase a tak jsme se dočkali poměrně překvapivého výsledku. SK Nový Knín deklasoval Tochovice 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Nový Knín
Josef Frait: Dnes nám skvěle vyšla první půle, ve které jsme zápas rychle rozhodli. Všichni hráči předvedli soustředěný a zodpovědný výkon.




Sestavy


SK Nový Knín
M. Petřík [-] - J. Sekýt [-] , Š. Chlumecký [-] , J. Ducho [-] , R. Vlasák [-] - L. Vostrý [-] (77. F. Kukla [-] ) , P. Foltýn [-] , P. Fiala [-] , T. Slezák [-] (73. F. Sklenář [-] ) , M. Lomoz [-] - - J. Pouček [-]

SK Tochovice
M. Veselý [-] - O. Valta [-] , L. Černý [-] , T. Kutil [-] , K. Partika [-] , J. Jiránek [-] , J. Ivaník [-] , D. Havrlík [-] (76. T. Brychta [-] ) , J. Lantora [-] , P. Ivaník [-] , P. Janát [-] (65. K. Teska [-] )

ŽK: 56. P. Fiala , 62. M. Petřík , 81. P. Foltýn - 28. T. Kutil , 59. O. Valta .
Místo: SK Nový Knín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - ŘÍHA Jaroslav, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.