P. Moučka 14. (p.)
M. Vicany 63.
2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vyhrál v Dobříči


Branky


14. P. Moučka (p.) , 63. M. Vicany - 56. V. Komínek , 65. J. Hausner (p.) , 78. D. Pergl , 90. J. Hausner
0

V sobotním podvečeru proti sobě nastoupily dva celky ze spodní části tabulky. Domácí Komárov mohl být i přes pouhé tři body ze tří odehraných zápasů považován za lehkého favorita, neboť Dobříč na první bod i po dvou zápasech stále čekal. Ovšem právě proto se dala předpokládat i velká aktivita jeho hráčů, kteří by v případě vítězství Komárov bodově dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný nepřesností

4.kolo I.B tř. skupina E
FK Dobříč-FK Komárov 2:4(1:0) 14.Moučka(penalta),63.Šittich Marek - 56.Komínek,65.Hausner(penalta),78.Pergl,92.Hausner
Střely na branku 6:6(2:0)
Střely mimo branku 6:8(2:4)
Rohové kopy 8:4(3:2)
Žluté karty 1:1


Tato aktivita hráčů Dobříče v úvodních minutách zápasů příliš nepřicházela a ani soupeřův herní projev nepůsobil nejlépe.Téměř celou půli se tak hrálo s minimem šancí, za to se spoustou mírných faulů. Hra tak byla rozkouskovaná a zastavovaná po malých časových intervalech. O něco aktivvněji si počínal tým domácích a po jedné vydařené akci následoval faul na Marka Šitticha v pokutovém území a penalta, kterou Petr Moučka proměnil. Na obou stranách bylo hodně nepřesností a tak několik náznaků na přečíslení skončilo na obou stranách většinou nepřesnou finální přihrávkou.  Do třicáté minuty Dobříč kontroloval hru,ale skóre se navýšit nedařilo,nebezpečí hrozilo především ze standardních situací. Poslední čtvrthodinu po šikovném prostřídání Komárov zvýšil pohyb a zatlačil domácí na vlastní polovinu. Z tlaku však nevytěžil více,než několik závarů v šestnáctce,které nepřinesly jedinou střelu na branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Gólový závěr zápasu

Druhá půle byla mnohem kvalitnější a se spoustou šancí. Hosté začali druhý poločas tak, jak skončili první, tedy větším pohybem a snahou o vyrovnání. Obrovskou šanci měl Komárov po rohu v 50.minutě, ale míč prošel malým vápnem bez povšimnutí. Lepším výkonem se po přestávce prezentoval i Dobříč a tak byl k vidění atraktivní fotbal a diváci se začínali bavit. Vyrovnání se hosté dočkali v 56.minutě  po nedůsledném odkopu domácích a střele Komínka z vápna,kterou obránce nešťastně tečoval do protipohybu gólmana. Odpověď domácích přišla brzy, když po pěkném uvolnění od Moučky přeloboval Marek Šittich brankáře. Ihned po rozehrávce a domácí obránce zastavil protihráče jen za cenu faulu a z druhé penalty v zápase Hausner srovnává na 2:2. Čtvrt hodiny před koncem měl Dobříč dvě gólovky, Hamouze i Šitticha však vychytal brankář. Pěknou akci Komárova zakončil v 78.min.technickou střelou ze 16 metrů Pergl. Snaha Dobříče o vyrovnání vyústila v šance Hamouze a Svatka, na hrot se vysunul i stoper Kvietok, ale srovnat se nepodařilo. Naopak v nastaveném čase se prosadil Hausner a svým druhým gólem definitivně rozhodl. 
Za hráče zápasu bych označil u Dobříče neustále aktivního Marka Šitticha a u Komárova střelce dvou branek Jiřího Hausnera
Ještě slovo domácího trenéra Pavla Caizla st. : Bohužel jsme nedotáhli dobře rozehraný zápas, ve druhé půli některým hráčům docházeli síly. V 1.půli jsme nehráli dobře,ale vedli jsme. Ve druhé půli se hrálo více útočně,zatím co náš tým šance zahazoval soupeř nás trestal . Stále máme  hodně zraněných hráčů  a po gólu na 2:1 bylo potřeba okysličit tým,jenže kým když na střídání jsmem měl čtyři hráče nad 40 let. Příště by už snad mohl být k dispozici Vence Kadlec Jedlička,možná Roman Šittich. Střelec Slavík bude ještě na marodce minimálně 2 týdny Hanousek dokonce asi celý podzim.

Střely na branku 6:6 (2:0)
Střely mimo branku 6:8(2:4)
Rohové kopy 8:4(3:2)
Žluté karty 1:1

"Za hráče zápasu bych označil u Dobříče neustále aktivního Marka Šitticha a u Komárova střelce dvou branek Jiřího Hausnera," prohlásil hráč Dobříče Jaroslav Kloubek. 



Ohlasy k zápasu


FK Dobříč
Pavel Caizl st.: Trenér Dobříče, Pavel Caizl st., byl z výsledku zklamaný. "Bohužel jsme nedotáhli dobře rozehraný zápas, ve druhé půli některým hráčům docházely síly. V 1. půli jsme nehráli dobře, ale vedli jsme. Ve druhé půli se hrálo více útočně, zatím co náš tým šance zahazoval, soupeř nás trestal . Stále máme hodně zraněných hráčů a po gólu na 2:1 bylo potřeba okysličit tým,jenže kým, když na střídání jsme měl čtyři hráče nad 40 let. Příště by už snad mohl být k dispozici Vence Kadlec, Jedlička, možná i Roman Šittich. Střelec Slavík bude ještě na marodce minimálně 2 týdny a Hanousek dokonce asi celý podzim," poukazoval trenér na problémy se skládáním týmu.




Sestavy


FK Dobříč
T. Hejduk [-] - M. Vicany [-] , P. Caizl [-] , L. Jelínek [-] , J. Svatek [-] , P. Moučka [-] , T. Kloubek [-] , P. Hamouz [-] , M. Kvietok [-] , M. Kotěra [-] (46. M. Borovička [-] ) , V. Kodera [-]

FK Komárov
D. Grunt [-] - L. Kolář [-] , M. Petráš [-] (38. Z. Kašpárek [-] ) , O. Král [-] (86. V. Solar [-] ) , M. Hlavatý [-] , V. Komínek [-] , D. Pergl [-] , J. Hausner [-] , J. Zeman [-] , J. Martinkovič [-] , P. Hlavatý [-]

ŽK: 87. V. Kodera - 10. J. Zeman .
Místo: FK Dobříč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žaba Jiří - BALÍK Petr, MACHÁČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.