1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loděnice vydřely výhru v derby s Komárovem ve druhém poločase


Branky


0

Komárov přivítal ve třetím kole soutěže v malém derby celek AFK Loděnice. Oba týmy měly v tabulce shodně po třech bodech, ale Loděnice měly zápas k dobru a chystaly se svému konkurentovi v tabulce ještě více odskočit, což se po vyrovnaném poločase nakonec povedlo. Loděnicím tak nyní chybí pouhé dva body na první TJ Sokol Sedlec-Prčice, ačkoli jsou na skóre (5:2) páté, tři místa před Komárovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zrychlení hry přišlo až ke konci poločasu

Co nám hráč Loděnic Ondřej Mráz zdůraznil jako první bylo, že se jednalo o místní malé deby. A to je vždy svátek, který přiláká více diváků než je obvyklé a hráči se na něj těší a připravují více než na jiné zápasy.
Příchozím divákům ale neměly první minuty utkání moc co nabídnout. Míč měli na svých kopačkách spíše hráči domácího Komárova, ale k vidění nebyly žádné běžecké souboje nebo rychlé brejky, míč se přesouval od hráči k hráči rozvážně a ve vyloženě vlažném tempu.
Ani jeden z brankářů tak neměl příliš mnoho práce a hra probíhala přibližně ve středu hřiště.
Zlomovým okamžikem první půle byl úvodní gól hostujícího celku, který vstřelil Novák.
Tato branka však domácí nezlomila, ale naopak je nabudila a posílila jim chuť hrát. Diváci tak mohli zrázu sledovat svižné kombinace, souboje jeden na jendoho a sympatické individuální pokusy. Zrychlení hry ze strany domácích logicky vedlo také k větší aktivitě Loděnic, jejichž hráči měli zrázu plné ruce práce a měli těžké být všude jako první.
Jejich náskok tak vydžel sotva 5 minut, když Komárov srovnal ve 40. minutě a skóre se srovnalo na 1:1.
Další zajímavé momenty první poločas nenabídl a hráči šli do kabin za remízového stavu s vědomím, že chtějí urvat tři body na svou stranu všichni zúčastnění.

Herejt poslal tři body do Loděnic

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako konec prvního. Hosté hráli spíše bez míče a mohli se začít strachovat, zda udrží vůbec bod. Naopak Komárov byl vysoce aktivní a jeho hráči se snažili vyrážet do útoku co to šlo a zápas otočit.
Později jim však začínaly docházet síly a hra se  opět srovnala, až se zráru ujal střelecký pokus Herejta, který se trefil úplně přesně a poslal Loděnice podruhé do vedení. 
Dohrávalo se vcelku pokojně až do chvíle, kdy viděl druhou žlutou kartu za podražení soupeře loděnický Pospíšil.
Loděnice se tak stáhly spíše dozadu a s deseti hráči na hřišti kontrolovaly svůj náskok, jež uhlídaly až do konce.
Jak to tak bývá, derby bývají nevzpytatelná a nemají favorita, ale myslím, že výsledek není žádným velkým překvapením a Loděnice si vítězství poctivě vyboojovaly.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Ondřej Mráz: "V kabině určitě panuje po vyhraném derby jen a jen spokojenost. Máme 6 bodů ze 6 možných a chystáme se v obdobných úspěších pokračovat," hýřil nadšením jeden z vítězných hráčů, Ondřej Mráz.




Sestavy


FK Komárov
D. Grunt [-] - L. Kolář [-] (77. O. Král [-] ) , M. Petráš [-] (85. V. Kubička [-] ) , M. Hlavatý [-] , V. Komínek [-] (77. F. Holeček [-] ) , D. Pergl [-] , J. Hausner [-] , J. Zeman [-] , Z. Kašpárek [-] (80. J. Martinkovič [-] ) , M. Pužík [-] , P. Hlavatý [-]

AFK Loděnice
V. Sklenář [-] - J. Prokop [-] , J. Vyskočil [-] , F. Pospíšil [-] , J. Křížek [-] - R. Žižka [-] , D. Iliaš [-] (83. J. Svárovský [-] ) , J. Šmíd [-] (92. P. Rada [-] ) , O. Mráz [-] - T. Herejt [-] , A. Novák [-] (89. M. Langhans [-] ) -

ŽK: 26. J. Zeman - 25. F. Pospíšil , 50. J. Vyskočil , 62. A. Novák . ČK: 76. F. Pospíšil .
Místo: Komárov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Balík Petr - KUDRJAVCEV Jan, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.