Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace hned na úvod: Březnice dobyla hřiště favorizovaného Nového Knína, dvěma góly k tomu pomohl Martin Zárybnický


0

SK Březnice 1918 neodehrála v přípravě příliš zápasů, a tak se očekávalo, že na hřišti Nového Knína, který skončil v minulém ročníku čtvrtý hned za třemi postupujícími celky - Podlesí, Mníšek a Hopstomice a navíc v přípravě předváděl mladý tým Josefa Fraita kvalitní výkony, hostující SK Březnice 1918 na hřišti Nového Knína body ztratí. Ale Březnice předvedla ve střelecké přestřelce dokonalý výkon a zvítězila. Za domácí skŕoval záložník Pavel Foltýn a tradiční střelec domácích - útočník Josef Pouček, za hosty vsítil dvě branky záložník Martin Zárybnický, jednu branku střelili i útočníí Daniel Plechata a Stanislav Soldát, a také záložník Marek Branžovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nabídl pro přítomné diváky skvělé ofenzivní výkony obou celků, ale domácím zcela selhala obranná fáze. U domácích se vyměnil manažerský tým, ale přesto favorizovaný Nový Knín předváděl v přípravě skvělé výkony, SK Březnice se mezi tím zúčastnila tradičního turnaje v Tochovicích a souboje Březnic na jihu Čech, jen těsně vyhrála nad Spartou Věšín, která hraje podstatně nižší soutěž na Příbramsku. Pro sázkaře to byla tudíž jednoznačná záležitost a sázka na jedničku. Ta jim ovšem tentokrát zcela určitě nevyšla. Stačilo pár chyb v domácí obraně a hostující Březnice zcela suverénním způsobem vyhrála. Opět se potvrdila slova legendárního trenéra Tomáše Pospíchala, že fotbal prostě nemá logiku a Březnice, která na úvod soutěže měla hrát spíše na takzvaně udržovací výsledky proti zcela jasným favoritům soutěže se nakonec pod vedením vedoucího mužstva Romana Tesky a kouče Faita se alespoň na chvíli dostali do vedení soutěže a je možné, že kádr dlouhodobě v Březnici budovaný se nakonec na vedoucích příčkách usadí i delší dobu. Ostatně, hned první kolo přeci ukázalo, že mnohé teorie o vývoji této tabulky vzaly za své!

Branky padly během osmi minut

Bezesporu největší zajímavostí zápasu je, že všechny branky (a že jich nebylo málo) v prvním poločase padly během osmi minut, zatímco v druhém poločase opět všechny branky padaly během jedenácti minut. Už v 17. minutě se prosadili překvapivě hosté, konkrétně jejich nová posila ze Spartaku Příbram Marek Branžovský, který vsítil nádhernou branku. Na tu ale favorizovaný Nový Knín dokázal odpovědět bleskurychle, když po průniku domácího útočníka sudí odpískal penaltu a tu zkušený střelec domácích Josef Puček proměnil na 1:1. Všichni očekávali, že domácí převezmou otěže zápasu, ale hosté bleskurychle udeřili dvěma rychlými góly. Už za dvě minuty po vyrovnávací brance poslal Březnici do vedení Plechata a následně hostující opora středních řad Martin Zárybnický ve 24. minutě poslal SK 1918 do vedení 1:3.

Nástup domácím do druhého poločasu nevyšel

Všeobecně se očekávalo, že domácí favorité se pokusí rychle vyrovna, ale už ve 46. minutě Martin Zárybnický poslal Březnici do tříbrankového vedení a jelikož šest minut na to se trefil i hráč ze známé fotbalové rodiny Stanislav Soldát a Březnice vedla v Novém Kníně 1:5, což pouze dvě minuty potom korigoval domácí Foltýn.



Ohlasy k zápasu


SK Nový Knín
Oficiální vyjádření klubu SK Nový Knín: Naše první vystoupení v soutěži dopadlo neslavně. Po hrubých chybách obrany a bohužel i brankáře jsme od klubu SK Březnice 1918 dostali pět branek. Nikdo z našich hráčů bohužel nesnesl přísnější měřítko.

SK Březnice 1918 o.s.
Teska Roman, vedoucí hostujícího celku: "Hned tři první mistrovská utkání hrajeme na hřištích silných soupeřů a je dobře, že jsme díky týmovému výkonu začali tak dobře a přivezli si tři body z Nového Knína."



Sestavy


SK Nový Knín
L. Sláma [-] - J. Ducho [-] , R. Vlasák [-] , M. Lomoz [-] , J. Stočes [-] (66. D. Patetl [-] ) - L. Vostrý [-] , P. Fiala [-] , P. Foltýn [-] , T. Slezák [-] - J. Pouček [-] , F. Sklenář [-] -

SK Březnice 1918 o.s.
T. Vaněček [-] - P. Štolba [-] , D. Cvrk [-] , M. Žid [-] , T. Vácha [-] (77. F. Štván [-] ) - M. Branžovský [-] , J. Mayaleh [-] (66. P. Metlička [-] ) , L. Manda [-] , M. Zárybnický [-] (75. L. Lukáč [-] ) - S. Soldát [-] (89. M. Hošna [-] ) , D. Plechata [-]

ŽK: 29. J. Ducho - 79. L. Manda .
Místo: SK Nový Knín. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Baroch Lukáš - HOLÝ Milan, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.