Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vyhrály ve Výčapech


Branky


15

Fotbalisté Výčapů si v zápase s Myslibořicemi připsali porážku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V dalším kole zajížděly Myslibořice na hřiště houževnatého týmu z Výčap. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a hrálo se převážně ve středu hřiště a k vidění nebyly žádné šance. Skóre zápasu otevřel po dlouhé vhazování Lubomíra Macháčka jeho bratr Lukáš Macháček, když hlavou z dorážky mířil naprosto přesně a vstřelil tak svoji premiérovou branku za Myslibořice a v Okresním přeboru. Domácí měli na kopačkách vyrovnání, jmenovitě exMyslibořický útočník Ondřej Dufek, ale po nahrávce od Tomáše Matouška pohrdl prázdnou brankou. O pár minut později šel opět Ondřej Dufek sám na Adama Pospíšila, ale ten ho vychytal a tak přišel pro domácí trest. Rychlý brejk využil Pavel Vejvoda, když prudkou ránou prostřelil Trojana. Domácí Výčapy se přece jen dočkaly, Tomáš Matoušek se utrhl na pravé straně a svižnou střelou na zadní tyč trefil nechytatelně. Myslibořice však ještě do poločasu stihly odpovědět, o dvě minuty později se opět po dlouhém vhazování dostal míč k Josefovi Matouškovi, který ho patičkou uklidil do sítě a do kabin se šlo za stavu 1:3.

 

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, se snahou zdramatizovat zápas. Myslibořice však dobře bránily a Výčapy hrozily hlavně z trestných kopů, za zmínku stojí snad jen pumelenice Matěje Semeráda, kterou Adam Pospíšil zlikvidoval a těsně před koncem se Adam blýskl ještě při jedné standardce, která měla gólové parametry. Posledních 20 min se hra hodně kouskovala a Myslibořice si takticky výhru vzít nenechaly a odváží si z Výčap cenné 3 body a pomalu stoupají tabulkou.

 



Ohlasy k zápasu


.
TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Věděli jsme, že nás ve Výčapech bude čekat fyzicky hodně náročný fotbal a to se potvrdilo. Paradoxně jsme dnes předčili urostlé domácí ve standardních situacích a vstřelili z nich dvě branky. Po minulém vítězství nad Chlístovem tak pokračujeme na vítězné vlně i s Výčapy a příští týden nás čeká domácí derby s Hajduk Lipník, horší je, že nám každým odehraným zápasem odpadávají hráči skrz zranění nebo tresty. Ještě, že máme tak široký a kvalitní kádr.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , O. Dufek [-] (46. T. Pecka [-] ) , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] (46. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-]

TJ Myslibořice
A. Pospíšil [-] - M. Ludvík [-] , S. Marek [-] , L. Macháček [-] (83. T. Kratochvíl [-] ) , J. Matoušek [-] (83. T. Palát [-] ) - F. Hvězda [-] , L. Macháček [-] , J. Horák [-] , P. Furiš [-] (18. B. Mencák [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-]

ŽK: 31. R. Večeřa , 69. V. Nikrmajer . ČK: 70. T. Matoušek - 74. F. Hvězda .
Hráči zápasu: M. Ludvík , L. Macháček .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - LIUSIK Dmytro, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů, které mají shodně 5 bodů. Přesto v tomto utkáním věřím Myslibořicím, kteří se po nepovedeném začátku sezóny budou postupně zvedat tabulkou.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích