2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka rozhodla slepenými góly ve druhém poločase


Branky


23

Na hřišti v Dolní Rožínce se v nedělním odpoledni střetla dvě mužstva, jenž doposud v aktuální sezóně neochutily hořkost porážky - na Baník přijela rezerva Nové Vsi. Obecně se očekávalo kvalitní, vyrovnané utkání, což se v průběhu utkání potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté vstoupili do utkání aktivně a vysunutým presinkem dostávali domácí hráče pod tlak. Hráči Nové Vsi byli prvních dvacet minut lepším týmem, ale ve zbytku poločasu domácí hru dokázali vyrovnat. Nadějné příležitosti se pravidelně střídali na obou stranách, branku však ani jeden z týmů vstřelit nedokázal.

Druhý poločas

Ve druhé půli otěže utkání postupně přebírali hráči domácího celku. Hosté však i nadále hráli pohlednou a kvalitní kopanou. Skóre utkání dlouho zůstávalo bezbrankové. Bylo velice pravděpodobné, prakticky skoro jisté, že bude platit staré pravidlo; „Kdo dá první gól, ten vyhraje“, a tak se i stalo. V 69. minutě, svým klasickým „motorkářským“ způsobem, po pravé straně utekl obraně Tomáš Hille a vystřelil překvapivě na bránu. Rána nebyla nikterak přesná, avšak skákavá, a to hostujícímu brankáři způsobilo nemalé problémy a míč ve své náruči neudržel. Matěj Urban situaci perfektně dohrál, načež vybojoval nad brankářem míč a pohodlně jej uklidil do prázdné branky; 1-0. Druhou branku po třech minutách přidal Čermák. Uprostřed hřiště Čermi svedl několik soubojů, načež získal míč a prudce s ním vyrazil směrem k bráně soupeře. Balón si narazil s Veselským a svůj náběh spolehlivě zakončil přízemní střelou k tyči; 2-0. Hosté se snažili o korekci utkání a několik dobrých šancí si vytvořili, které jim buď zmařil domácí gólman, nebo vlastní nepřesnost. Do konce utkání už žádná branka nepadla a Rožínka mohla slavit cenné vítězství 2-0.

 

Autor: Jiří Bílek 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Výhry nad Novou Vsí si velice vážíme. V letošní sezóně to byl zatím jednoznačně nejtěžší soupeř, s kterým jsme se utkali. Myslím, že se hrálo oboustranně kvalitní utkání a divákům se muselo líbit. Prvních dvacet minut na nás soupeř vlítl a mi chvílemi nevěděli kudy kam. Poté jsme se zlepšili a zápas rozhodli v druhé půli dvěma góly. Opět musím pochválit všechny naše hráče za bojovnost i fotbalovost. I soupeř hrál opravdu dobře. Letos zatím hrajeme opravdu parádně a těšíme se na příští zápas s Doubravníkem, kde se pokusíme potvrdit výhru. Děkujeme také fanouškům, za příkladnou podporu.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - T. Hille [-] , M. Urban [-] , R. Mazánek [-] , P. Bartoněk [-] (80. V. Kopecký [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] (88. J. Bílek [-] ) , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , F. Šmerda [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Starý [-] , L. Sláma [-] , P. Bojanovský [-] (68. J. Nečas [-] ) , J. Nečas [-] , J. Havlík [-] , S. Růžička [-] (67. V. Zahradník [-] ) , P. Bureš [-] (58. J. Šandera [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (46. R. Jinek [-] ) , P. Dobiáš [-]

ŽK: 27. J. Havlík , 57. L. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - MRÁZEK Adam (N), BROULÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2022 11:06
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Na hřišti v Dolní Rožínce se v nedělním odpoledni střetly dvě mužstva, jenž doposud v aktuální sezóně neochutily hořkost porážky - na Baník přijela rezerva Nové Vsi. Obecně se očekávalo kvalitní, vyrovnané utkání, což se v průběhu utkání potvrdilo. Hosté vstoupili do utkání aktivně a vysunutým presinkem dostávali domácí hráče pod tlak. Hráči Nové Vsi byli prvních dvacet minut lepším týmem, ale ve zbytku poločasu domácí hru dokázali vyrovnat. Nadějné příležitosti se pravidelně střídali na obou stranách, branku však ani jeden z týmů vstřelit nedokázal.

Ve druhé půli otěže utkání postupně přebírali hráči domácího celku. Hosté však i nadále hráli pohlednou a kvalitní kopanou. Skóre utkání dlouho zůstávalo bezbrankové. Bylo velice pravděpodobné, prakticky skoro jisté, že bude platit staré pravidlo; „Kdo dá první gól, ten vyhraje“, a tak se i stalo. V 69. minutě, svým klasickým „motorkářským“ způsobem, po pravé straně utekl obraně Tomáš Hille a vystřelil překvapivě na bránu. Rána nebyla nikterak přesná, avšak skákavá, a to hostujícímu brankáři způsobilo nemalé problémy a míč ve své náruči neudržel. Matěj Urban situaci perfektně dohrál, načež vybojoval nad brankářem míč a pohodlně jej uklidil do prázdné branky; 1-0. Druhou branku po třech minutách přidal Čermák. Uprostřed hřiště Čermi svedl několik soubojů, načež získal míč a prudce s ním vyrazil směrem k bráně soupeře. Balón si narazil s Veselským a svůj náběh spolehlivě zakončil přízemní střelou k tyči; 2-0. Hosté se snažili o korekci utkání a několik dobrých šancí si vytvořili, které jim buď zmařil domácí gólman, nebo vlastní nepřesnost. Do konce utkání už žádná branka nepadla a Rožínka mohla slavit cenné vítězství 2-0.





Ohlasy k utkání

Jiří Bílek



Výhru nad Novou Vsí si velice vážíme. V letošní sezóně to byl zatím jednoznačně nejtěžší soupeř, s kterým jsme se utkali. Myslím, že se hrálo oboustranně kvalitní utkání a divákům se muselo líbit. Prvních dvacet minut na nás soupeř vlítl a mi chvílemi nevěděli kudy kam. Poté jsme se zlepšili a zápas rozhodli v druhé půli dvěma góly. Opět musím pochválit všechny naše hráče za bojovnost i fotbalovost. I soupeř hrál opravdu dobře. Letos zatím hrajeme opravdu parádně a těšíme se na příští zápas s Doubravníkem, kde se pokusíme potvrdit výhru. Děkujeme také fanouškům, za příkladnou podporu.



Hráč utkání:

Tomáš Hille

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

P. Bukáček říká: "Dal bych asi remízu." Ale já musím jasnou 1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích