Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:30

9.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Zdejcina podzimním mistrem. FOTO


0

Zápas prvního a posledního týmu tabulky nepřinesl žádně překvapení. Zdejcina na hřišti Osova vyhrála vysokým výsledkem 1:5 . Zdejcina je jediný neporažený tým, teď má náskok devíti bodů nad druhým Tetínem. Již nyní, nehledě na výsledek posledních dvou zápasů které je čekají, můžou zdejciňští slavit titul podzimního mistra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů.

Zápas začal hvizdem rozhodčího Františka Plecitého. Ihned po rezehrání hry si míč vzali hráči Zdejciny. První gól padl za záda brankáře Osova, Ladislava Klána,  již v sedmé minutě, po krásné akci spoluhráčů a přihrávce Davida Vokáče se trefil Milan Chovančík. Hra se po většinu času odehrávala hlavně na půlce domácích. Po patnácti minutách hrací doby dostal přihrávkou balon David Vokáč. který z dálky mířil přesně a vstřelil druhý gól hostů.Domácí tým Osov nedokázal ani na druhou branku zareagovat. K vidění bylo mnoho šancína straně hostů, ale většina šla těsně vedle branky nebo na brankáře Klána. Domácí měli v prvním poločase největší šanci ve třicáté minutě, kdy se po rozehrávce od brankáře dostal míč k hráči zálohy, ten nabídl přesnou přihrávku na spoluhráče Routu, ale ten se nedostal přes skvělou obranu Zdejciny ke střele. Poslední branka prvního poločasu vstřelili hosté ve čtyřicátéčtvrté minutě. Z přímého kopu se krásnou střelou trefil podruhé v zápase Milan Chovančík. Z osmnácti metrů poslal balon přesně za záda Klána. Po prvním poločase se do šaten  šlo za stavu 0:3 . 

Osmá výhra Zdejciny a hattrick Milana Chovančíka.

Druhý poločas rozehráli lépe hosté. K vidění bylo mnoho šancí, ale první branka druhé půla padla až v šedesátéosmé minutě, kdy se Ondřej Choc propletl mezi hráči z Osova, přihrál přesně na Milana Chovančíka a ten se potřetí v tomto zápase trefil a mohl si díky tomu zapsat hattrick. Další a poslední gól hostů padl o dvě minuty později, Miroslav Záruba prošel kolem několika hráčů a poslal balon do vápna, díky této přihávce se v sedmdesáté minutě podruhé trefil kapitán Zdejciny David Vokáč. Poslední branka tohoto zápasu padla v osmdesátéšesté minutě, trefil se hráč Marek Valkoun z Osova, jeho střelu neměl brankář Martin Šafránek šanci chytit. Základní hrací dobu rozhodčí nastavil o dvě minuty. Po konečném hvizdu byl stav utkání 1:5 . V dalším kole bude Osov hrát v Chrustenicích a Zdejcina doma přivítá druhý tým TJ a SK Tetín.



Ohlasy k zápasu


SK Osov
J.H.: Hrát proti neporaženému týmu nebylo vůbec jednoduché. Jsme rádi, aspoň za ten jeden gól.

OK ENDECO Zdejcina
Radek Koláček, vedoucí týmu: Dnešní zápas se povedl podle našich představ. Další výhra a důležité tři body.



Sestavy


SK Osov
L. Klán [-] - M. Valkoun [-] , J. Hošťálek [-] , J. Zbuzek [-] , J. Chvojka [-] (61. K. Seidl [-] ) - J. Rajský [-] (66. J. Šmejkal [-] ) , P. Procházka [-] , V. Veselý [-] , T. Prokeš [-] , J. Ungr [-] - M. Routa [-] -

OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Rotta [-] (80. R. Roubal [-] ) , P. Kroka [-] , J. Roll [-] , K. Bína [-] - M. Záruba [-] , O. Choc [-] , L. Helebrant [-] , T. Bára [-] (62. M. Lepšík [-] ) - M. Chovančík [-] , D. Vokáč [-] (72. D. Pikl [-] )

Místo: Osov. Rozhodčí: PLECITÝ František - HOŠTÁLEK Jan (N), FÉL Alexander (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.