J. Zima 7. (p.)
J. Zima 71.
2:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice tenisově pokořily Budišovice


Branky


7. J. Zima (p.) , 71. J. Zima - 15. D. Illík , 20. V. Šenk , 34. V. Vavrečka , 67. O. Strojil , 79. D. Krayzel , 84. D. Illík
10

Busdišovice doma prohrály o čtyři branky s Těškovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Budišovice v nedělním odpoledni přivítaly mužstvo z Těškovic. Začátek utkání patřil domácí družině. ta se po serii rohů ujala v 7. minutě vedení, když nastřelil Zima ruku hostujícího hráče v pokutovém území. Zima pak sám proměnil penaltu – 1:0. Poté už začaly na hřišti dominovat Těškovice V 8. minutě zpětnou nahrávku Solnického posílá jen Daniel Vilém Krayzel do hradby domácích těl. Za čtyři minuty skončila křižná střela Reka vedle branky. Po čtvrthodině hry poslal centr Vladimíra Šenka hlavou přesně k tyči Illík – 1:1. Za tři minuty si naběhl na centr Solnického Vladimír Šenk, ale střílel nad bránu. Po dvaceti minutách po rychlém autu nahrál Rek zpět na Vladimíra Šenka, který nemastnou střelou poslal hosty do vedení – 1:2. Za minutu vyrazil domácí brankář Plohák střelu Strojila, který zahrával přímý kop. Ve 31. minutě vysunul Solnický za obranu Vavrečku za obranu a jeho křižnou střelu kryl brankář. Deset minut před koncem poločasu si pas Vladimíra Šenka zpracoval na prsou Vavrečka a zamířil přesně k tyči – 1:3. Za chvíli se po individuální akci dostal ke střele Rek, ale zamířil vedle. Trestný kop Vavrečky skončil nad bránou. V závěru poločasu střílený centr Viléma Kryzela odkopl do bezpečí Plohák. 

Těškovice výhru navýšily

Ve druhé půli šel do domácí branky Foldyna a Plohák se vysunul do útoku. Domácí začali náporem, ale z něj vytěžili jen rohový kop. pak už opět úřadovali hosté V 51. minutě byla zpětná nahrávka Matějše Krayzela na Vladimíra Šenka a Vavrečku sražená domácí obranou. V 57. minutě byla sražena střela Matěje Krayzela na rohový kop. Z něj pak pálil Vavrečka mimo tři tyče. za minutu sklepl centr Solnického Vavrečka na Illíka, jehož střelu vyrazil brankář na rohový kop. V 67. minutě centr Strojila z vlastní poloviny hřiště překvapil domácího brankáře Foldynu tak, že musel lovit míč ze sítě - 1:4. Dobře mu stínoval na malém vápně Vavrečka. Za čtyři minuty si Zima udělal hostujícího obránce a zkušeně přehodil brankáře Lazeckého – 2:4. Deset minut před koncem centr Vladimíra Šenka vrátil Illík zpět na Daniela Krayzela, který propasíroval míč pod brankářem – 2:5. V 84. minutě střílený centr Reka zatloukl hlavou do brány Illík – 2:6.

 

Budišovice jedou příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Jde to s namí od desíti k pěti. Začali jsme dobře, když jsme proměnili penaltu. Pak to ale byla naše konečná. Máme velkou marodku a na střídání jsme měli jen jednoho hráče. Jsem zvědavý koho budu moci příští kolo vúbec postavit. Těškovice byly lepší, rychlejší a u všeho dříve. Jejich výhra je zasloužená.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Domácím patřily začátky obou poločasů, kdy nás aktivní hrou zatlačili na naší polovinu. V první poločase se dokonce ujali vedení z penalty po naší nastřelené ruce. Díky naší zlepšené kombinační hře po inkasované brance, jsme si postupem času vytvořili herní převahu a tím i slibné střelecké šance, které se nám podařilo proměnit v zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - T. Znášik [-] , P. Hudeček [-] , R. Kubánek [-] , A. Vilam [-] , L. Pavelka [-] - D. Lupinski [-] , J. Kotala [-] , M. Večerek [-] - T. Znášik [-] (46. K. Foldyna [-] ) , J. Zima [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , T. Rek [-] , V. Krayzel [-] (79. D. Juchelka [-] ) , J. Solnický [-] (84. D. Sedlák [-] ) , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] (46. M. Krayzel [-] )

ŽK: 75. T. Znášik - 80. D. Krayzel .
Hráči zápasu: J. Zima - D. Illík .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STUPEŇ Ondřej, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:40
Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Výhra Těškovice, Budišovice budou chtít svým prostředím i stylem hry zprotivit Těškovicím fotbal, ale Těškovice jsou určitě lepším týmem a vyhrajou.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 05:44

Tip: výhra hostů