2:4
(2:2)
26. J. Votava
33. J. Votava (p.)
56. J. Votava
77. J. Votava (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zaznamenal proti Hrotovicím první soutěžní porážku


Branky


7. M. Řezáč , 44. M. Řezáč - 26. J. Votava , 33. J. Votava (p.) , 56. J. Votava , 77. J. Votava (p.)
13

Fotbalisté Horního Újezdu si připsali proti Hrotovicím první soutěžní porážku v poměru 2:4. O všechny branky Hrotovic se postaral jejich kapitán Jan Votava 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Za zcela charakteristického podzimního počasí se konalo deváté kolo. Proti sobě nastoupila mužstva, která bojují o první příčky soutěže. Hosté začali aktivně na míči. Domácí se snažili hosty překvapit rychlým brejkem. Již v sedmé minutě se domácím podařilo takový využít, kdy poprvé skóroval za domácí Miroslav Řezáč. Hosté měli šanci ve čtrnácté minutě, kdy po dorážce zazvonilo břevno. Domácí opláceli stejně ve dvacáté první minutě, kdy se míč otřel také o brankovou konstrukci po střele Š. Čermáka. Hosté vyrovnali ve dvacáté šesté minutě zásluhou J. Votavy, kdy domácí nezvládli být důrazní v obrané fázi a soupeři namazali na vyrovnání. Poté nastala krizová situace pro domácí ve třicáté třetí minutě, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu proměnil opět J. Votava. Hosté šli do vedení 1:2. Velkou šanci spálil také domácí Michal Čermák, který trefil spojnici. Domácím se podařilo vyrovnat zásluhou a druhým gólem v utkání Miroslavem Řezáčem ve čtyřicáté čtvrté minutě. Tentýž hráč ještě v nastaveném čase mohl strhnout vedení pro domácí, ale při jeho pokusu bohužel střela mířící na zcela prázdnou bránu nebyla přesná. Do šaten se tak šlo za stavu 2:2.

 

 

 

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhý poločas probíhal ve stejném scénáři. Hosté, po faulu domácích zahrávali v padesáté šesté minutě přímý volný kop z levé strany. Parádní střelou přidal svůj třetí gól v zápase J. Votava. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pokusy končili v rukách hostujícího gólmana, anebo dvakrát na brankové konstrukci. Definitivní tečku výsledku dal opět J. Votava, který zahrával druhý pokutový kop v sedmdesáté sedmé minutě. Svým čtvrtým gólem zvyšoval na 2:4. Ani poté se již nepodařilo nějakým způsobem domácím gólově prosadit a hosté si odvezli tři body za vítězství 2:4.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Bohužel se nám v devátém kole na vlastním hřišti nepodařilo bodovat. Začali jsme dobře, ale výsledek jsme ztratili vlastním přičiněním. Hostům jsme prakticky věnovali všechny čtyři góly, jednou jsme jim namazali a třikrát faul, z toho dva ve vápně, dvě penalty. Trestňák taky zbytečný, a ještě se jim podařil perfektně trefit. Nepamatuji se, že bychom vyrobili v zápase dvě penalty. Také musím napsat, že jsme v některých chvílích zbytečně přihrávali ve vápně, místo abychom vystřelili. Bohužel jsme neproměnili šance a zbytečně faulovali. Takže asi tak.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Ošmera [-] , M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] (77. P. Ciprys [-] ) , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] (46. J. Hanák [-] ) , Š. Čermák [-] , L. Loucký [-] , A. Bartes [-] , J. Pivoňka [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Svoboda [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] (89. Z. Kovář [-] ) , F. Pekárek [-] - J. Votava [-] (89. L. Nevtípil [-] ) , L. Šabata [-] , L. Škoda [-] , J. Kučera [-] , E. Pokorný [-] (67. F. Strohmer [-] ) - P. Hrobař [-] (90. T. Novotný [-] ) -

ŽK: 34. T. Vávra , 55. A. Bartes , 76. J. Hanák .
Hráči zápasu: M. Řezáč - J. Votava , J. Slatinský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - PALÍK Radek, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola. Újezd asi všechny na celém okrese překvapuje velice dobrým startem do sezóny. Nikdy bych neveřil, že jeden hráč po příchodu do týmu mužstvo takhle zvedne. V případě Újezda to tak je. Očekávám první poločas, že bude vyrovnaný, poté by se měla ukázat sehranost a větší fyzická připravenost hostů z Hrotovic, kteří utkání ve druhé půli rozhodnou. Můj tip je 3:1 pro Hrotovice.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů