Souboj nováčků vyzněl lépe pro hosty


Branky


4

Museli bychom pátrat hodně dlouho v archivech,abychom našli souboj těchto dvou týmů v okresním přeboru. V loňském roce se týmy utkaly ještě ve lll.třídě. A byly to vyrovnané bitvy. Na podzim Hudlice vyhrály ve Všeradicích 1:0,odveta na jaře skončila bezbrankovou remízou. Očekával se tedy vyrovnaný souboj 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nahoru dolu diváky bavil

Hudlicím vinou zranění a dovolených chybělo několik hráčů,a tak se sestava nerodila lehce. Všeradice přijeli naopak téměř kompletní a s několika posilami. Od začátku se oba týmy do sebe doslova zakously. V 6.minutě se hostující Bábela vyhnul ofsajdové pasti a prchal sám na bránu,ale Sklenář vytasil první skvělý zákrok. O tři minuty později centroval domaci Červenka do vápna,ale obrana byla připravená. O pár minut později vylekala Sklenáře povedená střela Káchy,ale domácí gólman byl na místě. V 16.minutě si vzal Hruška odražený balón z rohového kopu,prošel přes tři hráče,ale Sklenář předvedl další skvělý zákrok,následná dorážka šla nad branku.Ve 20. minutě si domácí útočník Sklenář skvěle zpracoval a už se zdálo, že mu nic nebrání ve skórovaní. Hostující Bouček mu v tom však zabránil. O pár minut později si vyměnili míč Patera se Sklenářem, druhému jmenovanému však gólovou radost překazil hostující brankář Váca, který vytěsnil míč na tyč. O chvíli později předvedla domácí obrana den otevřených dveří a nechala prchal trojici hostí na osamoceného Sklenáře. Vše zachránil skvělým zákrokem vracející se Červenka. Po následném rohu se už hosté radovali,ale jejich radost překazil asistent rozhodčího zvednutým praporkem signalizující ofsajd. Po té rychlost hry trochu opadla. Světlým zábleskem byla bomba Káchy z třiceti metrů. Nestor v hudlické brance však předvedl parádní zákrok. 

Konečně góly

Po pěti minutách druhé půle se už hosté dočkali. Bábela zatáhl míč po lajně a jeho zpětnou přihrávku před branku si srazil Bergman do vlastní branky 0:1. Hosté byli jako politi živou vodou.Lépe kombinovali a vytvářeli si dobré šance. Největší šancí byl pokus Černého, který se lehce obtočil kolem Červenky,ale jeho ránu skvěle vyrazil Sklenář. Domácí nevěděli jak přelstít dobře organizovanou obranu Všeradic. Zhruba dvacet minut před koncem rozehrával Červenka přímý kop z vlastní poloviny. Na dlouhý centr si vyskočil nejvýše Sklenář a hlavičkou za tyč zařídil vyrovnání 1:1. Oba celky pak působili kompaktnějším dojmem a nepouštěly soupeře do vyloženějších šancí. Když už se zdálo,že se budou body dělit,přišel od levé lajny dlouhý pas který domácí obrana trestuhodně podcenila a Bábela výstavním angličanem rozhodl asi o spravedlivých třech bodech pro hosty 1:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Hudlice
Milan Komenda: Po první půli to mohlo být klidně 3:3. Asi by se nikdo nedivil, protože šancí bylo hodně na obou stranách. Bohužel jsme nezvládli závěr zápasu a nepokryli jeden balón. Myslím si, že se nemáme za dnešek proč stydět.

FK Všeradice 1932
Stanislav Šebek: Myslím, že jsme byli fotbalovější a dobře jsme kombinovali. Vypracovali jsme si hodně šancí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Kladl jsem důraz na hráče, aby šance proměňovali pokud chceme uspět. Pořád jsme doufali, že tu rozhodující branku dáme my a to se nakonec stalo. Soupeř nebyl horší, byli pasáže, kdy nás přehrával, ale nakonec jsme tu rozhodující branku dali my.



Sestavy


SK Hudlice
V. Sklenář [-] - J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , T. Kraus [-] (72. A. Fedoruk [-] ) , Z. Patera [-] (77. J. Merhaut [-] ) , P. Svoboda [-] , O. Kačírek [-] , L. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-] (56. T. Bergman [-] ) , M. Berner [-]

FK Všeradice 1932
J. Váca [-] - J. Bouček [-] , D. Černý [-] (82. O. Silbernágl [-] ) , L. Lenkvík [-] , J. Kácha [-] , J. Suchý [-] (87. J. Matějček [-] ) , M. Silbernágl [-] , P. Jakoubek [-] , M. Bábela [-] , L. Hruška [-] , M. Kácha [-] (69. P. Budil [-] )

ŽK: 33. O. Kačírek , 38. M. Klán - 69. L. Hruška .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2022 08:12
Hodnocení zápasu
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: remíza

Známe se ze lll.třídy a i když jsme je doma loni porazili, myslím si, že si body rozdělíme. Snad mě trenér nezastřelí :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích