1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní dohra 13.kola v Loučni


Branky


0

Jak dopadla podzimní dohra 13.kola v Loučni?  Účast byla velmi přívětivá a domácím se díky podpoře zadařilo i přes to, že Litol je na druhé pozici v tabulce a dělí je jen jeden bod od vrcholu. Manšaft Litole začal trošku vlažně a tak Loučeň nezaváhala a využila situace. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velmi vyrovnaný a nesl se spíše v bojovém duchu!

Jak uvedla Loučeň z výsledkem jsou velmi spokojeni, zvláště když se jednalo o kvalitního soupeře z horních míst tabulky. První poločas byl velmi vyrovnaný a silnější Litol byla průbpojná, více držela balón a vytvářela si šance, jenže dobře naladěná Loučeň zachytávala průnikovky a ryhlé pásy za obranou.

Ze dvou šancí nakonec pohrozila i Loučeň a po skvělém centru stopera Paulíčkana na kapitána Štěpánka, který prostřelil soupeřova gólmana a tím zajistil krásný gól.

Následně se Loučeň stáhla a převážně se začala bránit. Silnější Litol po podcenění standartky tak dostává gól a po zbytek prvního poločasu nejsou schopni si vytvořit víc jak jednu šanci a odchází do šatny za nepříznivého stavu 1:0.

V kabině hostů o poločase proběhla ostřejší výměna názorů a do druhého poločasu díky tomu nastoupili jako diametrálně odlišný tým.

Druhý poločas v režii silnější Litole

Ve zbytku druhé půle spíše dominovala Litol, díky přidanému pohybu začali mít herní převahu, která vyústila v brzkou červenou kartu na straně Loučně.Byl vyloučen stoper Paulíček a tak museli hrát v oslabení o jendoho hráče.

Při delší převaze soupeře přesto Loučeň dorážela, dokonce i zahrozili z rychlých "brejků" a po největší šanci Pinkase Davida mohli zvýšit na 2:0. Musím dopnit že je i několikrát podržel skvělými zákroky gólman Sobota Jan. 

I přes oslabení dále hráli velmi dobře a kompaktně bránili svoje území, a nepolevili ani v týmové hře. Doplnili to ovšem i střídající hráči, kteří jim přinesli novou sílu do Loučně. Jak uvedl Prisčák Tomáš, všichni si zaslouží velkou pochvalu zadobře odehraný zápas.

 

Tedy po celou dobu trvání druhého poločasu vynikala Litol, nicméně zarputilá obrana soupeře společně s dobrým výkonem domácího gólmana a v kombinaci s neproměňováním šancí a nevyužití několika závarů po sérii rohů před domácí svatyní, znamenaly konečé skóre, které je příznivější pro domácí Loučeň.

 

Jak uvedl Michal Zoubek(Litol) : "Výsledek nás štve, jelikož jsme si alespoň remízu zasloužili, nicméně odevzdaná první půle nás dnes stála všechny body. Do příštího zápasu musíme výrazně přidat na pohybu, neboť tam nás nejvíce tlačí bota." 

Oba dva týmy měli téměř kompletní sestavu a velké díky patří všem kteří se zúčastníli i těm kteří se na hřiště nedostali.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Priščák Tomáš - Děkuji všem kteří se zúčastnili i těm kteří se nedosatli na hřiště, určitě to oslavíme.:

FK Litol
Michal Zoubek - Výsledek nás štve, určitě musíme zapracovat na pohybu.:



Sestavy


FK Loučeň 1893
J. Sobota [-] - P. Mareš [-] , J. Vaněk [-] , J. Bašus [-] (40. D. Pinkas [-] ) , R. Pařízek [-] (87. V. Löbl [-] ) , J. Šulc [-] (85. J. Holler [-] ) , J. Štěpánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , L. Holub [-] , M. Špalda [-]

FK Litol
L. Michňa [-] - M. Dzurko [-] , M. Baran [-] - M. Neuhausel [-] , J. Řehák [-] , R. Krejčí [-] (46. M. Pokorný [-] ) , O. Novotný [-] , M. Šubrt [-] , M. Zoubek [-] , L. Fér [-] , R. Šemberk [-] (65. L. Rozlivek [-] )

ŽK: 23. L. Holub , 23. J. Šulc - 70. L. Rozlivek , 70. M. Zoubek . ČK: 56. J. Poulíček .
Místo: Loučeň. Počet diváků: 125. Rozhodčí: KURKA Miloš - MAMMADOV Elman, CHMELÁŘ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.